ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/04/2015 13:42 EEST | Updated 07/04/2015 13:45 EEST

Καμμένος: Δεν μπορούμε να κρατήσουμε έξω τους τζιχαντιστές αν η Ε.Ε. συνεχίσει το bullying

ASSOCIATED PRESS
Greek Defense Minister Panos Kammenos speaks during a parliament session before a vote of confidence in Athens, Tuesday, Feb. 10, 2015. Greece's newly elected government was due to receive a vote of confidence from the newly-elected parliament late Tuesday, and his ministers insisted they would stick to their election pledges — halting major privatization plans and reversing austerity taxes demanded by bailout lenders.(AP Photo/Petros Giannakouris)

Σε δήλωση- βόμβα προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, οι οποίος, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των The Times, δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να κρατήσει έξω από την Ευρώπη το ISIS (Ισλαμικό Κράτος) εάν η Ε.Ε. «συνεχίσει το bullying».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο στη βρετανική εφημερίδα για άνευ προηγουμένου για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ανάμειξη στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, η οποία είναι επίσης «ανήθικη και επικίνδυνη».

«Εάν η Ελλάδα φύγει, παίζονται πολύ περισσότερα από την οικονομική σταθερότητα και το ευρώ», τονίζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η σταθερότητα της χώρας μας είναι προς το συμφέρον της.

Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχη δήλωση είχε προχωρήσει ο κ. Καμμένος και στο παρελθόν, προκαλώντας διεθνείς αντιδράσεις.

O κ. Καμμένος έκανε λόγο για bullying από Βερολίνο και Βρυξέλλες, με στόχο την πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση και για συνεχείς προσπάθειες από Ευρωπαίους αξιωματούχους να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προειδοποιεί ότι αν η Ελλάδα εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη τότε «κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης».