Που θα γιορτάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Που θα γιορτάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
eurokinissi

Ευκαιρία για ένα διάλειμμα από το πιεστικό τους πρόγραμμα θα έχουν τις ημέρες του Πάσχα οι πολιτικοί με κάποιους να επιλέγουν να παραμείνουν στην Αθήνα και άλλους να επιδίδονται σε μια μίνι απόδραση την ελληνική επαρχεία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα μεταβεί τις ημέρες του Πάσχα στην Καλαμάτα από όπου κατάγεται και θα κάνει ανάσταση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος ενώ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή.

Ο δε πρωθυπουργός αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα με την οικογένειά του αν και δεν αποκλείεται να μεταβεί έστω και για λίγο στην Αίγινα, που αποτελεί έναν σταθερό προορισμό της οικογένειας του Αλεξη Τσίπρα εδώ και χρόνια καθώς εκεί διατηρεί σπίτι και ο οικογενειακός φίλος και πλέον και υπουργός, Αλέκος Φλαμπουράρης αλλά και μια ομάδα πολιτικών μηχανικών με τους οποίους ο πρωθυπουργός διατηρεί στενές σχέσεις.

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς θα πάει στην Πύλο και το Μεγάλο Σάββατο θα βρίσκεται με την οικογένειά του στο Ναύπλιο από όπου κατάγεται η σύζυγός του, Γεωργία.

Στην Αθήνα πάντως θα μείνει ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος τελικά δεν θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά ενώ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Λαμία και τη Λειβαδιά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ, Πάνος Καμμένος θα παραμείνει επίσης στην Αθήνα και θα βρίσκεται το Μ.Σάββατο στα Σπάτα, προκειμένου να παραλάβει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα και την Κυριακή του Πάσχα θα γιορτάσει στο πάρκο στρατού στο Γουδί.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη ενώ στην πρωτεύουσα είναι αναγκασμένος να μείνει ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στον οποίο έχει επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός.

Δημοφιλή