Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πιο ισχυρός άνδρας της χρονιάς για τους αναγνώστες του περιοδικού Time

Ο Πούτιν αναδείχθηκε ο πιο ισχυρός άνδρας από τους αναγνώστες του Time

Ως ο άνδρας με τη μεγαλύτερη επιρροή αναδείχθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με την ψήφο των αναγνωστών του περιοδικού «Time».

Ο Ρώσος πρόεδρος, «κέρδισε» το 6,95% των ψήφων αφήνοντας πίσω του τη δημοφιλή τραγουδίστρια της ραπ, CL (μέλος του συγκροτήματος 2ΝΕ1, της Νότιας Κορέας) αλλά και άλλους αστέρες του πενταγράμμου όπως η Lady Gaga, η Rihanna και η Taylor Swift με τις οποίες κλείνει η πεντάδα των «προσώπων της χρονιάς».

Πέραν του Πούτιν, οι μόνες προσωπικότητες που δεν προέρχονται από το χώρο του θεάματος και κατάφεραν «σκαρφαλώσουν» στην πρώτη 10άδα των προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή είναι ο Δαλάι Λάμα, η Μαλάλα και ο Πάπας Φραγκίσκος. Μάλιστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, βρίσκονται- έστω και για λίγο- εκτός 10αδας.

Το «Time 100» είναι μια λίστα η οποία δημοσιεύεται κάθε χρόνο και αναδεικνύει τους ανθρώπους με τους μεγαλύτερη επιρροή ανά τον πλανήτη από όλους τους χώρους (πολιτική, ψυχαγωγία, επιχειρήσεις, τεχνολογία, επιστήμες, θρησκεία κα). Η επιλογή είναι των ίδιων των αναγνωστών του περιοδικού και η φετινή λίστα των «100», θα αποκαλυφθεί στο τεύχος της 16ης Απριλίου, δηλαδή την Πέμπτη. Η δε ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 10 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος πρόεδρος, ήταν και το πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό Time το 2007.

Πηγή:Time

Δημοφιλή