Ινδία: Απελπισμένος πατέρας διατίθεται να πουλήσει το νεφρό του για να σώσει τα παχύσαρκα παιδιά του

Απελπισμένος πατέρας διατίθεται να πουλήσει το νεφρό του για να σώσει τα παχύσαρκα παιδιά του
youtube

Ένας πατέρας από την Ινδία είναι διατεθειμένος να πουλήσει το νεφρό του προκειμένου να σώσει τα τρία παχύσαρκα παιδιά του. Η πεντάχρονη Γιογκίτα, η τρίχρονη Ανίσα και ο Χαρς που είναι μόλις δεκαοχτώ μηνών, ανήκουν στα πιο παχύσαρκα παιδιά του πλανήτη.

«Αν τα παιδιά μου συνεχίσουν να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα θα έχουν μεγάλα προβλήματα υγείας. Φοβόμαστε ότι θα πεθάνουν» δήλωσε ο 34χρονος πατέρας.

Οι γονείς τους υποστηρίζουν πως η πείνα τους είναι ακόρεστη και η μητέρα τους, Πράγκνα Μπεν, περνάει τις περισσότερες ώρες της μέρας στην κουζίνα μαγειρεύοντας.

Σύμφωνα με τους ίδιους, όλα ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε η Γιογκίτα. Ήταν πολύ αδύναμη, έτοιμη να πεθάνει, έτσι οι γονείς την τάιζαν συνεχώς για να ανακτήσει δυνάμεις. Όταν όμως η ίδια έγινε ενός, ζύγιζε ήδη δώδεκα κιλά και με την ίδια ταχύτητα άρχισαν να αυξάνουν βάρος και τα δύο άλλα παιδιά που έφεραν στη ζωή μετά τη Γιογκίντα. Το ζευγάρι έχει άλλο ένα κοριτσάκι με υγιές βάρος.

Όταν οι γονείς κατάλαβαν πως τα τρία παιδιά τους έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας που προκαλεί την παχυσαρκία, δανείστηκαν λεφτά από φίλους και συγγενείς και ξόδεψαν πάνω από 700 ευρώ σε γιατρούς, χωρίς όμως να επιλυθεί το πρόβλημα.

Οι ντόπιοι γιατροί πιστεύουν πως τα παιδιά πάσχουν από μια σπάνια διαταραχή ονόματι «σύνδρομο Prader-Willi», η οποία όχι μόνο προκαλεί ακόρεστη πείνα στους νοσούντες, αλλά καθιστά δύσκολη και την μάθηση. Δυστυχώς οι ίδιοι δεν ξέρουν ποια είναι η θεραπεία και οι γονείς πρέπει να απευθυνθούν σε κάποιο ακριβό νοσοκομείο. Ο πατέρας είναι τόσο απελπισμένος που είναι έτοιμος να πουλήσει ακόμα και το νεφρό του.

Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλή