ΗΠΑ: Όμορφη ιδιοκτήτρια εστιατορίου μοιράζει φαγητό στους άστεγους

ΗΠΑ: Όμορφη ιδιοκτήτρια εστιατορίου μοιράζει φαγητό στους άστεγους
ashley jiron facebook
ashley jiron facebook
facebook

Τις τελευταίες μέρες το διαδίκτυο περιστρέφεται γύρω από την είδηση μιας πράξης καλοσύνης από μέρους μιας όμορφης ιδιοκτήτριας εστιατορίου. Η Άσλει Τζίρον έχει το εστιατόριο «P.B. Jams» στην Πολιτεία της Οκλαχόμα, το οποίο σερβίρει σάντουιτς με φυστικοβούτυρο.

Η κοπέλα είχε παρατηρήσει πως ένας άστεγος έψαχνε τα σκουπίδια έξω από το μαγαζί της προς αναζήτηση τροφής, γεγονός που δεν την άφησε ασυγκίνητη. Η Άσλει αποφάσισε να λάβει δράση τοιχοκολλώντας ένα σημείωμα έξω από το εστιατόριο. Στο σημείωμα η ίδια προσκαλούσε τον άστεγο να έρθει και να δειπνήσει εντός του μαγαζιού, εντελώς δωρεάν.

«Προς εκείνον που ψάχνει τα σκουπίδια για το επόμενο γεύμα του,

Είσαι ένας άνθρωπος και αξίζεις κάτι περισσότερο από ένα γεύμα από τα σκουπίδια. Σε παρακαλώ έλα μέσα όταν είμαστε ανοιχτά για ένα κλασσικό σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, φρέσκα λαχανικά και ένα ποτήρι νερό χωρίς χρέωση. Δεν θα σε ρωτήσουμε τίποτα.

-Η φίλη σου, η ιδιοκτήτρια»

Το μήνυμα της Άσλει έγινε viral σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν ένας πελάτης ονόματι Γκρεγκ Κινγκ το δημοσίευσε στην πλατφόρμα Instagram με το hashtag #thatswhatlovelookslike. Η ιδιοκτήτρια βρήκε τότε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την δημοσιότητα που έλαβε η κίνησή της για να συγκεντρώσει χρήματα για να μπορέσει να θρέψει περισσότερους άστεγους.

Saw this outside of P.B. Jams today. #thatswhatlovelookslike

A photo posted by Greg King (@gregking8081) on

Διοργάνωσε λοιπόν ένα πάρτι και μια καμπάνια στην πλατφόρμα GoFundMe, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα τα οποία είτε θα χρησιμοποιήσει για την παρασκευή δωρεάν γευμάτων, είτε θα τα δωρίσει σε καταφύγια αστέγων. H κίνησή της συνοδευόταν από το hashtag #sharethenuts (μοιράστε τα φυστίκια), λόγω της σπεσιαλιτέ του εστιατορίου που είναι τα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο.

Πηγή: BBC

Δημοφιλή