Παπανδρέου σε Τσίπρα: Nα μείνει η Ελλάδα όρθια στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης

Παπανδρέου σε Τσίπρα: Nα μείνει η Ελλάδα όρθια στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης

Ολοκληρώθηκε, μετά από περίπου δύο ώρες, η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργο Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δήλωσή του εξερχόμενος του Μ. Μαξίμου ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό για θέματα των εξελίξεων και στην Ελλάδα, την ΕΕ και διεθνώς. Είπε ότι οι προσωπικές του θέσεις και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ είναι γνωστές και πως επιβεβαιώνονται αλήθειες από την πραγματικότητα που ζούμε.

Τόνισε ότι πατριωτικός σκοπός ήταν και είναι να μείνει η Ελλάδα όρθια και να διατηρήσει την ισχυρή θέση της στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης. «Βέβαια», υπογράμμισε, «θα θέλαμε μια διαφορετική Ευρώπη, προοδευτική». Σημείωσε ότι χρειάζονται να γινουν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αντιμετωπίσουν τα κακώς κείμενα στη χώρα μας, για να προσθέσει ότι αυτός είναι ένας στρατηγικός, εθνικός, πατριωτικός στόχος και πως «γι' αυτόν τον στόχο εμείς θα παλέψουμε και θα βοηθήσουμε καθέναν που έχει αυτόν τον στόχο».

Δημοφιλή