ΔΙΕΘΝΕΣ
18/04/2015 12:06 EEST | Updated 18/04/2015 12:12 EEST

Τέξας: Κτηνίατρος σκοτώνει τη γάτα των γειτόνων της και ανεβάζει τη φωτογραφία στο Facebook

MANDEL NGAN via Getty Images
Feral cats running loose in a northeast Washington, DC neighborhood on April 4, 2014. The Washington Humane Society traps, spays or neuters the animals and then releases back into the community. The ultimate goal is to reduce the number of unwanted animals entering adoption centers. AFP PHOTO/Mandel NGAN (Photo credit should read MANDEL NGAN/AFP/Getty Images)

Η Κρίστεν Λίντσεϋ, νεαρή κτηνίατρος στην Πολιτεία του Τέξας, έχασε την δουλειά της, αφού σκότωσε με βέλος την κατοικίδια γάτα των γειτόνων της και ανέβασε την φωτογραφία στο Facebook.

Η ίδια δεν δίστασε μάλιστα να συνοδεύσει την φωτογραφία με την εξής φράση: «Η πρώτη μου λεία με τόξο, πολλά γέλια».

Η νεαρή νόμιζε πως το ζώο ήταν αγριόγατα, αγνοώντας πως στην πραγματικότητα επρόκειτο για την Tiger, την εξάχρονη γάτα των γειτόνων της.

Η φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα από φιλόζωους που ήθελαν να καταγγείλουν το περιστατικό, ενώ δημιουργήθηκε και μια σελίδα στο Facebook όπου ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η κτηνίατρος είχε αρνηθεί την είδηση της απόλυσής της στο διαδίκτυο, γράφοντας: «Όχι, δεν έχασα την δουλειά μου. Πολλά γέλια (lol). Λες και κάποιος θα με ξεφορτωνόταν. Είμαι καταπληκτική!».

Σύμφωνα όμως με την Daily Mirror, η κλινική Μπρένχαμ επιβεβαίωσε πως τερμάτισε την συνεργασία της με την Λίντσεϋ.

Πηγή: Daily Mirror