Οι ιερόδουλες στη Νεβάδα ψηφίζουν Χίλαρι Κλίντον

Οι ιερόδουλες στη Νεβάδα ψηφίζουν Χίλαρι Κλίντον

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, οι πόρνες του Moonlite Bunny Ranch στη Νεβάδα των ΗΠΑ δίνουν το προεκλογικό τους στίγμα ψηφίζοντας Χίλαρι Κλίντον.

Τα κορίτσια που εργάζονται στο νόμιμο οίκο ανοχής του Carson City "Dennis Hof' s Moonlite Bunny Ranch", δηλώνουν θαυμάστριες της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και πανέτοιμες να στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον στον προεκλογικό της αγώνα.

Όταν η Χίλαρι Κλίντον ξεκίνησε την εκστρατεία της για να κερδίσει τις καρδιές και τα μυαλά των Αμερικανών άρχισε από την ενδοχώρα. Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της στην Αϊόβα, όπου συναντήθηκε με μια μικρή ομάδα πολιτών μίλησε για το μέλλον της πολιτικής της υγείας της Αμερική.

Η Χίλαρι δεσμεύτηκε να ότι θα συνεχίσει να εφαρμόζει τη μεταρρύθμιση του Αμερικάνου πρόεδρου, Μπαράκ Ομπάμα, ο επονομαζόμενο "Obamacare" κάτι που επικρότησαν οι πόρνες της Νεβάδα.

Σύμφωνα με την Εθνική Task Force για την πορνεία, εκτιμάται ότι πάνω από ένα εκατομμύριο γυναίκες στις ΗΠΑ έχουν εργαστεί ως πόρνες, ή περίπου το 1% των αμερικανικών γυναικών.

Οι "Πόρνες της Χίλαρι", όπως βάπτισαν την ομάδα τους, στηρίζουν την υποψηφιότητα της τέως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών. Αισθησιακές Αμερικανίδες ποζάρουν στο φακό κρατώντας στα χέρια τους τα γράμματα με τα οποία σχηματίζεται στα αγγλικά η φράση "Hookers for Hillary".

"Θα πάμε να δούμε τρελά πράγματα. Θα εμφανιστούμε σε συγκεντρώσεις στο μπικίνι ντυμένες κουνελάκια για τη Χίλαρι."

ΠΗΓΗ: thedailybeast

Δημοφιλή