Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα
A man works on a laptop Google at Google offices, Oct. 17, 2012 in New York. (AP Photo/Mark Lennihan)
A man works on a laptop Google at Google offices, Oct. 17, 2012 in New York. (AP Photo/Mark Lennihan)
ASSOCIATED PRESS

Εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για την βράβευση των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα το 2015, βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας «Best Workplaces 2015» πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη, το Great Place to Work Hellas.

Στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχόμενη χρονιά και με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, φέτος διακρίθηκαν 23 επιχειρήσεις, που χωρίζονται σε τρεις επιμέρους κατηγορίες, αναλόγως με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Οι 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 251 εργαζόμενους είναι οι εξής: Pfizer Hellas, Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, NN Hellas (πρώην ING Greece), MSD, PepsiCo - Tasty Foods, Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ, Pharmathen, KLEEMANN, Β. Καυκάς ΑΕ και Accenture.

Οι 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις, που απασχολούν από 50 έως και 250 εργαζόμενους είναι οι: «AbbVie Φαρμακευτική, MARS Group (Hellas), Microsoft Hellas, British American Tobacco Ελλάς, Coca-Cola Hellas, Epsilon Net, Johnson & Johnson Hellas Καταναλωτικά Προϊόντα, TRAVELPLANET24, Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Eπιχειρήσεων και Novo Nordisk Ελλάς.

Οι τρεις «μικρές» επιχειρήσεις, που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους είναι οι: SAS Institute, PCS και ActionAid Ελλάς.

Σημειώνεται πως η αξιολόγηση των εταιριών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015.

Συνολικά, είχαν δηλώσει συμμετοχή 51 εταιρίες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολο τους απασχολούν 21.822 εργαζόμενους, ενώ η έρευνα διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίζεται, κυρίως, στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρία τους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή