ΔΙΕΘΝΕΣ
24/04/2015 04:04 EEST | Updated 24/04/2015 04:04 EEST

Έδωσε στον γιο της γλύκισμα με μαριχουάνα και αυτός πήδηξε από το παράθυρο

FREDERIC J. BROWN via Getty Images
Care-carrying medical marijuana patients sample the brownies at Los Angeles' first-ever cannabis farmer's market at the West Coast Collective medical marijuana dispensary, on the fourth of July, or Independence Day, in Los Angeles, California on July 4, 2014 where organizer's of the 3-day event plan to showcase high quality cannabis from growers and vendors throughout the state. AFP PHOTO/Frederic J. BROWN (Photo credit should read FREDERIC J. BROWN/AFP/Getty Images)

Ένα γλύκισμα «μπράουνι», που περιείχε μαριχουάνα, έδωσε στον 19χρονο γιο της μια γυναίκα στο Κολοράντο, με αποτέλεσμα ο νεαρός, αφού το έφαγε, να πηδήξει από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου έμεναν και να τραυματιστεί σοβαρά.

Η 38χρονη Τζουλίν Τζαμπλόνσκι, η οποία συνελήφθη, έδωσε το γλύκισμα στον γιο της Οστιν Εσιγκ στις 14 Απριλίου και λίγο αργότερα εκείνος άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες που πρόσθεσαν ότι έτρεξε προς το παράθυρο και «χωρίς να διστάσει» ρίχτηκε στο κενό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεδομένου ότι ο γιος της είναι άνω των 18, η Τζαμπλόνσκι θα παρεπέμπετο για πλημμέλημα, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα επιχείρησε να τους επηρεάσει, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα και γι αυτό τον λόγο και συνελήφθη, εξήγησε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φορτ Κόλινς.

Οι πολίτες του Κολοράντο έχουν ψηφίσει υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση αλλά μόνο από την ηλικία των 21 ετών και άνω. Οι ψηφοφόροι σε τρεις άλλες πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια έχουν πράξει το ίδιο, αλλά η κάνναβη εξακολουθεί να είναι παράνομη με βάση τον ομοσπονδιακό νόμο.

Το περιστατικό αυτό ήταν το τρίτο στη σειρά- από τον περασμένο χρόνο που ξεκίνησε η λιανική πώληση του ναρκωτικού- που αντιμετωπίζουν οι αρχές του Κολοράντο με χρήστες κάνναβης οι οποίοι αυτοτραυματίζονται.

(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)