Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Άννυς: Ο πατέρας της είπε ότι εκείνος την πήρε – Βρέθηκαν 4.000 ευρώ στο σπίτι της μητέρας

Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Άννυς: Ο πατέρας της είπε ότι εκείνος την πήρε – Βρέθηκαν 4.000 ευρώ στο σπίτι της μητέρας
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Άννυς που αγνοείται από τις 21 Απριλίου. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, εντόπισαν τον βιολογικό πατέρα της 4χρονης, με καταγωγή επίσης από τη Βουλγαρία. Ο 27χρονός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος πήρε την μικρή, επειδή φοβόταν ότι η μητέρα του θα την πάρει και θα φύγουν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, το παιδί το έδωσε σε ένα φίλο του, κάτι που εξετάζεται. Υπενθυμίζεται ότι και η μητέρα είχε ισχυριστεί ότι την μικρή την κρατούσε όσο έλειπε μία συμπατριώτισσα της με το όνομα «Σύλβια».

Ο 27χρονος πατέρας της μικρής έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της, η 4χρονη Άννυ Μπορίσοβα, έχει εξαφανιστεί στην περιοχή της Ομόνοιας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι που διαμένει η μητέρα του παιδιού με ένα 72χρονο, το ποσό των 4.000 ευρώ και η αστυνομία εξετάζει την προέλευσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι για την εξαφάνιση της τετράχρονης έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αναζήτησης «Amber Alert», ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας ανηλίκων.

Δημοφιλή