Το Hellenic Match Racing Tour 2015 ετοιμάζεται να... σαλπάρει

Το Hellenic Match Racing Tour 2015 ετοιμάζεται να... σαλπάρει
Zagas Photography

Με φόντο τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας, οι καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες είναι έτοιμες να μας χαρίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μοναδικές συγκινήσεις στο Hellenic Match Racing Tour 2015, στο οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι η HuffPost Greece.

Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και ανερχόμενα ταλέντα του αθλήματος, θα αγωνιστούν σε μια σειρά 4 αγώνων σε διαφορετικές τοποθεσίες με ακριβώς ίδια σκάφη, έχοντας απώτερο στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, η διοργάνωση, θα φιλοξενηθεί σε 4 ιδανικές τοποθεσίες για ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Αναλυτικότερα, ο εναρκτήριος αγώνας του θεσμού, θα φιλοξενηθεί το διάστημα 1-3 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Δεύτερο σταθμό της διοργάνωσης θα αποτελέσει το πανέμορφο νησί της Πάρου μεταξύ 22 και 24 Μαΐου. Μεγάλος υποστηρικτής και συνδιοργανωτής του Hellenic Match Racing Tour στην Πάρο θα είναι, όπως ακριβώς και πέρυσι, ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου. Απέχοντας μόλις έξι χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και έχοντας μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε μια διεθνή μαρίνα υψηλών προδιαγραφών, η Μαρίνα Φλοίσβου, θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό του Hellenic Match Racing Tour 2015. Από τις 18 μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, πλήθος κόσμου που συρρέει καθημερινά στις εγκαταστάσεις της, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των κορυφαίων ιστιοπλόων. Με φόντο τον Σαρωνικό, την Πειραϊκή ακτή και το γεμάτο ζωή Μικρολίμανο, o Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος ως συνδιοργανωτής θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο τελικό του Hellenic Match Racing Tour από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου.

To Hellenic Match Racing Tour είναι η κορυφαία ελληνική ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων και προβάλλεται σε 120 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της Icarus Sailing Media. Επομένως, αποτελεί ιδανικό πρεσβευτή της χώρας μας για τον αθλητισμό γενικότερα, την ιστιοπλοΐα ειδικότερα και φυσικά το βασικό τουριστικό προϊόν μας, καθώς μας ταξιδεύει σε μερικές από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες.