4 άντρες περιγράφουν τον ιδανικό (για αυτούς) γυναικείο κόλπο και... τον ζωγραφίζουν

4 άντρες περιγράφουν τον ιδανικό (για αυτούς) γυναικείο κόλπο και... τον ζωγραφίζουν
HuffPost Greece

Το LOLPervs είναι ένα κανάλι του YouTube που εστιάζει σε θέματα σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και διεξάγει πειράματα πάνω σε αυτήν, τα «sexperiments» όπως τα αποκαλεί.

Για το τελευταίο τους πείραμα,, η ομάδα πίσω από το LOLPervs πήρε μια ομάδα αντρών και τους έφερε προ εκπλήξεως όταν τους ζήτησαν να περιγράψουν μπροστά στην κάμερα τον ιδανικό, για τους ίδιους, γυναικείο κόλπο και έπειτα να πάρουν χαρτί και μολύβι και να τον σχεδιάσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο κυριάρχησε αμηχανία, πολλά νευρικά γέλια και λίγη αμηχανία ακόμη. Στην περιγραφή δεν τα πήγαν ιδιαίτερα άσχημα: ένας είπε πως μάλλον προτιμά τον γυναικείο κόλπο σε σχήμα διαμαντιού, ένας συνέχισε να γελάει, ενώ οι άλλοι δύο φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν πως σέβονται τον κόλπο και τον εκτιμούν ό,τι σχήμα και μορφή κι αν έχει. Τίμιοι.

Όταν ήρθε η ώρα να τον σχεδιάσουν, ωστόσο, το πράγμα δυσκόλεψε κάπως -λογικό, όσους κόλπους και να έχεις δει ως άντρας, οι περισσότεροι μάλλον δεν έχει χρειαστεί να ζωγραφίσουν έναν. Όπως θα δείτε και στο βίντεο όμως, κατάφεραν να παρουσιάσουν κάτι που μέσες-άκρες έμοιαζε με το ζητούμενο. Υπήρχε βέβαια και αυτός που θέλησε να δημιουργήσει ένα μανιφέστο για τον κόλπο και κατέληξε να ζωγραφίσει μια ολόκληρη σαβάνα. Δεκτό κι αυτό, καλές προθέσεις να υπάρχουν.

Απολαύστε.

Δημοφιλή