Ποιοι Avengers και ποιος Mad Max: Η ταινία του καλοκαιριού έχει καουμπόηδες και δεινόσαυρους

Ποιοι Avengers και ποιος Mad Max: Η ταινία του καλοκαιριού έχει καουμπόηδες και δεινόσαυρους

Οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε την κυκλοφορία του «Avengers: Age of Ultron» για να πωρωθούμε λίγο ακόμα με τους αγαπημένους μας υπέρ-ήρωες. Ή τη μέρα που το «Mad Max: Fury Road» θα βγει στις αίθουσες για να δούμε τι φανταστικό πράγμα δημιούργησε πάλι ο George Miller.

Τώρα ήρθε η ώρα να τα ξεχάσετε όλα αυτά, όπως και ό,τι σινεφίλ ταινία βαριάς ευρωπαϊκής κουλτούρας μπορεί να είχατε σημειώσει στην ατζέντα σας, γιατί μόλις κατέφθασε η απόλυτη ταινία του καλοκαιριού.

Το «Cowboys vs. Dinosaurs».

Θέλετε καουμπόηδες; Τους έχει. Θέλετε δεινόσαυρους; Τους έχει. Θέλετε μια μάχη επικών διαστάσεων μεταξύ τους, χωρίς καμία απολύτως λογική αλλά με ατελείωτο κέφι; Αυτό κι αν το έχει.

Σύμφωνα με το IMDB η ιστορία της ταινίας πάει κάπως έτσι:

«Μετά από μια τυχαία έκρηξη σε ένα τοπικό ορυχείο, οι δεινόσαυροι βγαίνουν από τα συντρίμμια στα οποία ήταν θαμμένοι για να τρομοκρατήσουν μια μικρή πόλη της Δύσης. Τώρα, μια ομάδα πιστολέρο πρέπει να υπερασπιστούν το σπίτι τους, αν υπάρχει ελπίδα να επιβιώσει κάποιος σε αυτή τη μάχη καουμπόηδων εναντίον δεινοσαύρων».

Είμαστε ήδη έξω από τα σινεμά και περιμένουμε να ανοίξουν.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου στην Αμερική. Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα (αν προβληθεί) δεν υπάρχει ακόμα.

Δημοφιλή