Η Καραμανλική προεκλογική εκστρατεία της ΔΑΠ: «Ήρθε η ώρα...»

Η Καραμανλική προεκλογική εκστρατεία της ΔΑΠ: «Ήρθε η ώρα...»
ΔΑΠ

«Ήρθε η ώρα» είναι το κεντρικό σύνθημα της ΔΑΠ για τις Φοιτητικές Εκλογές στις 13 Μαΐου. Ένα σύνθημα που σαφώς παραπέμπει στην «ώρα του Καραμανλή».

Η γαλάζια νεολαία επέλεξε αυτό το σύνθημα ενώ ακόμη δεν έχουν σταματήσει τα σενάρια που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να δέχεται προτροπές για επιστροφή στην ηγεσία της ΝΔ, μετά και τα αποκαρδιωτικά ποσοστά που έλαβε το κόμμα στις εκλογές, και δύο μήνες μετά να μην μπορεί να ανακάμψει.

Όπως τονίζεται στην κεντρική σελίδα της ΔΑΠ:

-Ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί μια νέα ένωση που θα ανασυντάξει το φοιτητικό κίνημα, βγάζοντας μπροστά τους συλλόγους μέσα από το Εθνικό Συμβούλιο Φοιτητών στα Πανεπιστήμια και το Εθνικό Συμβούλιο Σπουδαστών στα ΤΕΙ.

-Ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθούν τα συλλογικά όργανα αποφάσεων με κανόνες ορθής λειτουργίας και τη συμμετοχή όλων των φοιτητών.

-Ήρθε η ώρα να σταματήσουν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ να είναι κέντρα βίας και ανομίας για να θωρακιστεί ο ακαδημαϊκός τους ρόλος.

-Ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί η διασύνδεση των Ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας, προσφέροντας αναβαθμισμένα προγράμματα σπουδών και πρακτική άσκηση για όλους τους φοιτητές.

-Ήρθε η ώρα να δίνονται κίνητρα για κοινωνικές παροχές, όπως σίτιση και στέγαση στους φοιτητές και τους σπουδαστές που έχουν πραγματική ανάγκη.

-Ήρθε η ώρα για ψηφιοποίηση των υπηρεσιών των Πανεπιστημίων, για ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και ηλεκτρονική γραμματεία.

-Ήρθε η ώρα για εξωστρέφεια Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Δημοφιλή