35χρονη δημοσιογράφος εγκατέλειψε την πολυτελή ζωή της στο Μανχάταν για να βρει την ευτυχία σε ένα εξωτικό νησί

35χρονη δημοσιογράφος εγκατέλειψε την πολυτελή ζωή της στο Μανχάταν για να βρει την ευτυχία σε ένα εξωτικό νησί
Youtube

Πολλοί ονειρεύονται να παραιτηθούν από την δουλειά τους και να μετακομίσουν σε ένα τροπικό νησί, όμως λίγοι το τολμούν. Μια 35χρονη δημοσιογράφος και συγγραφέας από τη Νέα Υόρκη κατάφερε να κάνει πραγματικότητα την φαντασίωση πολλών, πουλώντας πολλά από τα υπάρχοντά της για να μετακομίσει σε ένα εξωτικό νησί στην Καραϊβική.

Η Noelle Hancock, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Yale, έβγαζε 95.000$ τον χρόνο, όμως δεν ένιωθε ευτυχισμένη. Τώρα βρίσκεται 1,640 μίλια μακριά από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη και σερβίρει ποτά σε ένα μπαρ στο νησί του Αγίου Ιωάννη. Η πρώτη της δουλειά μάλιστα στον επίγειο αυτό παράδεισο ήταν σε ένα παγωτατζίδικο.

Όπως ανέφερε η ίδια στο Cosmopolitan.com, παρόλο που είχε μια πετυχημένη καριέρα και ζούσε μια πολυτελή ζωή στο Μανχάταν, η ίδια ένιωθε αποκομμένη από την πραγματικότητα.

«Είναι ειρωνικό να νιώθεις μοναχικός σε ένα νησί τεσσάρων εκατομμυρίων ανθρώπων, όμως ένιωθα ότι περνούσα την ζωή μου κοιτώντας τις οθόνες του λάπτοπ, του κινητού, του iPad. Διάβολε, ακόμα και τα ταξί και τα ασανσέρ είχαν τηλεοράσεις μέσα», αναφέρει η Νoelle στο κείμενό της.

Η ίδια σκεφτόταν συνεχώς ποιο μέρος να επισκεφτεί στις επόμενες διακοπές της και συχνά φαντασιωνόταν να ζει στο εξωτικό μέρος που είχε για αρχική οθόνη στον υπολογιστή της. Μια μέρα, συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, καθώς δεν είχε να αφήσει πίσω παιδιά, κάποιον ερωτικό σύντροφο ή την πραγματική δουλειά των ονείρων της. Άρχισε τότε να ρωτά τους φίλους της στο Facebook σε ποιο νησί θα της πρότειναν να διαφύγει, ενώ την ίδια στιγμή η ίδια δεν διέθετε ούτε διαβατήριο. Η Noelle επέλεξε τελικά το νησί του Αγίου Ιωάννη, το οποίο είναι γνωστό και ως «Νησί της Αγάπης».

Εκεί βρήκε την πραγματική ευτυχία. Είχε ελεύθερο χρόνο, δούλευε χρησιμοποιώντας τα χέρια της, ήταν περιτριγυρισμένη από εξωτικά ζώα και βρισκόταν μακριά από το άγχος της πόλης. Βέβαια, καμιά φορά σκέφτεται αν η απόφασή της ήταν σωστή, ειδικά όταν βλέπει τους φίλους της στην Αμερική να προοδεύουν στην επαγγελματική τους ζωή.

Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλή