ΕΙΔΗΣΕΙΣ
02/05/2015 05:06 EEST | Updated 02/05/2015 05:06 EEST

Μωρά, ζωάκια και πατούσες: Τι θα γινόταν αν εξαφανίζαμε από το Facebook όλα όσα μισούμε να βλέπουμε;

Υπάρχουν σίγουρα πολλά πράγματα που δεν αντέχουμε πια να βλέπουμε στο Facebook από τους «φίλους» μας. Τα μωρά τους και ό,τι συμβαίνει με αυτά – έβγαλε δοντάκι, είπε μαμά, κατούρησε στο γιο γιο -, τα status που προσπαθούν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή - «αχ σήμερα δεν είμαι καλά»-, αυτούς που μας δίνουν πληροφορίες που ειλικρινά δεν μας νοιάζουν - «μόλις έτρεξα/έφαγα/ξύπνησα/ήπια καφεδάκι» - και φυσικά αυτούς για τους οποίους η ζωή είναι ένα πάρτυ - «ελάτεεεεεεεεεεεε ρε να περάσουμε καλά!!!! Καλοκαίρι έρχεται ρε πάμε παραλίες και beach bar. YOLO!». Και έπειτα ακολουθεί μια φωτό με δάχτυλα. Στην άμμο, στη θάλασσα, στον πάτο ενός beach bar.

Ναι, η λίστα μοιάζει ατέλειωτη και όχι, δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη ένα κουμπί «dislike».

Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσατε να εξαφανίσετε όλα όσα σιχαίνεστε με μια απλή κίνηση; Αυτό οραματίζεται ο δημιουργός του βίντεο «Ιf Facebook got rid of everything you hate» (δηλαδή «Εάν το Facebook ξεφορτωνόταν όλα όσα μισείτε»).

Προς το παρόν δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι μόνο στη φαντασία του, επομένως μπορείτε να αντλήσετε ευχαρίστηση απλά και μόνο βλέποντας τον να «σβήνει» μπέμπηδες, γάτες και τύπους με μαγιό. Εμείς σας έχουμε βέβαια και μια άλλη λύση: hide ή unfriend σε όσους δεν αντέχετε άλλο.