ΕΙΔΗΣΕΙΣ
02/05/2015 16:20 EEST | Updated 02/05/2015 16:30 EEST

Το πρώτο αποκλειστικά gay ξενοδοχείο στη Μύκονο είναι πια 21 ετών

Athanasios Gioumpasis via Getty Images
MYKONOS, GREECE - JUNE 29 2013: little Venice at the port of Chora the capital on June 29, 2013 in Mykonos Island, Greece. (Photo by Athanasios Gioumpasis/Getty Images)

Αφιέρωμα στο πρώτο-επίσημα gay ξενοδοχείο του νησιού κάνει η εφημερίδα το Πρώτο Θέμα. Με πάνω από 20 σχεδόν χρόνια ιστορίας στην πλάτη του το ξενοδοχείο Elysium ήταν το πρώτο που άνοιξε με καθαρά gay ταυτότητα και έχει πλέον γίνει θεσμός σε ένα νησί που έτσι κι αλλιώς είναι πόλος έλξης για τους gay τουρίστες ανά τον κόσμο.

Ο Βασίλης Χουλιάρας, εμπνευστής του εγχειρήματος μίλησε στην εφημερίδα για τον πόλεμο που δέχτηκε αρχικά από το υπόλοιπο νησί διευκρίνιζοντας οτι τα πρώτα χρόνια οι φήμες οργίαζαν «Πέρασαν αρκετά χρόνια για να πειστούν οτι η καθημερινή ζωή των πελατών στο «Elysium»κυλά όπως και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Μυκόνου», ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στους διάσημους πελάτες του ξενοδοχείου όπως η Τζόντι Φόστερ, ο Κάλβιν Κλάιν, ο Βαλεντίνο, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και ο Τιερί Μιγκλέρ. Aξίζει να σημειωθέι ότι πλέον το παράδειγμα του μιμήθηκαν και άλλοι, και το ξενοδοχείο δεν ειναι πια το μόνο

Παρόλα αυτά το Elysium έχει γίνει γνωστό για τα drag show του όπου drag queens παρουσιάζουν «ένα υπερθέαμα χορού και τραγουδιού» ενώ ο επιχειρηματίας σημειώνει «Την ώρα του σόου οι τύποι και τα πρωτόκολλα μπαίνουν στην άκρη».