Συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της μικρής Άννυς ο πατέρας της

Συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της μικρής Άννυς ο πατέρας της
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Συνελήφθη για τη δολοφονία της τετράχρονης Άννυς ο 27χρονος πατέρας της. Από νωρίς το μεσημέρι, ο 27χρονος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ το πρωί εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία. Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ο βιολλογικός πατέρας της μικρής περιγράφεται ως χρήστης ναρκωτικών ουσιών που εμφάνιζε στερητικά σύνδρομα. Παράλληλα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για την μητέρα της Άννυς με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί είναι το που μπορεί να βρίσκεται η σορός της μικρής Άννυς. Δεν αποκλείεται ο 27χρονος Βούλγαρος με το όνομα «Σάββας» να δολοφόνησε την μικρή Άννυ με τρόπο που προκαλεί σοκ. Όπως προκύπτει από την κατάθεση του συγκατοίκου του 27χρονου, ο δράστης φέρεται να έκοψε το πτώμα και στη συνέχεια να έβρασε τα κομμάτια του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, φέρεται να εξαφάνισε τα κομμάτια με τρόπο που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. «Ο συγκάτοικος του 27χρονου μας είπε ότι αφού τα έβρασε τα πέταξε σε διάφορους κάδους απορριμμάτων. Μπορεί να έγινε και αυτό. Όπως μπορεί να εξαφάνισε το διαμελισμένο πτώμα και με άλλους τρόπους από την τουαλέτα του σπιτιού. Αυτό δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ακόμα», λέει αστυνομική πηγή.

Το σίγουρο είναι ότι ο πατέρας χτυπούσε την μικρή Άννυ, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των στερητικών του συνδρόμων. Σε μία από αυτές τις εξάρσεις βίας φέρεται να δολοφόνησε το παιδί.

Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι Βούλγαρος, φίλος και συγκάτοικος του «Σάββα», ο οποίος έδωσε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν η Αστυνομία για να διαλευκάνει την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνδρας κατέθεσε ότι «μου είχει πει ο Σάββας ότι η μικρή Άννυ έχει πεθάνει».

Όπως έγινε επίσης γνωστό, η αστυνομία αναζητεί και ακόμα ένα άτομο, που μπορεί να είναι συνεργός στη δολοφονία.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε ύστερα από τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. που αποδεικνύουν ότι ο 27χρονος δολοφόνησε την Άννυ. Στο σπίτι του βρέθηκε αίμα που ανήκει στο άτυχο παιδί.

Σε επίσημες ανακοινώσεις θα προβεί η αστυνομία την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Δημοφιλή