ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/05/2015 07:16 EEST | Updated 05/05/2015 13:36 EEST

Στις φυλακές Κέρκυρας θα μεταφερθεί ο πατέρας της μικρής Άννυ

Eurokinissi

Στον εισαγγελέα για εκτέλεση εντάλματος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτηας ο 27χρονος παιδοκτόνος από τη Βουλγαρία, ο οποίος απολογήθηκε χωρίς συνήγορο σχετικά με την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που τον συνόδευαν, προκειμένου κάποιοι να μην κινηθούν εναντίον του.

«Γομάρι», «κτήνος», «κάθαρμα» του φώναζαν.

Ο 27χρονος βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, περιύβρισης νεκρού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Η μητέρα του παιδιού, η οποία θα απολογηθεί την Πέμπτη, καλείται να απολογηθεί για το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και για ψευδορκία.

Η απολογία του άνδρα ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα και αναμένεται η απόφαση της 10ης ανακρίτριας και του εισαγγελέα για την προφυλάκισή του, η οποία κατά πληροφορίες θεωρείται δεδομένη. O 27χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Κέρκυρας. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα μεταφερθεί στις φυλακές των Τρικάλων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να μεταφερθεί τελικά στις φυλακές της Κέρκυρας για λόγους ασφαλείας.

VIDEO - ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ από realmedialive

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)