Το ξέσπασμα της μητέρας της Άννυ: Απειλεί να του κάνει ό,τι έκανε αυτός στο παιδί

Το ξέσπασμα της μητέρας της Άννυ: Απειλεί να του κάνει ό,τι έκανε αυτός στο παιδί

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της 25χρονης μητέρας της μικρής Άννυ, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του πατέρα της σε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που συγκλόνισαν τον τελευταίο καιρό την ελληνική κοινωνία.

Μιλώντας στο Star από τη ΓΑΔΑ, λέει ότι «Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου, ο μ..., ο ηλίθιος. Τριάντα χρόνια φυλακή να τον χώσουν, εκεί να πεθάνει».

«Θα τον κόψω έτσι όπως έκοψε το παιδάκι μου, εκεί θα πάω στη φυλακή. Θα το κάνω, θα το κάνω, θα τον κόψω, 30 χρόνια θα κάτσει… Θα τον κόβω σιγά σιγά».

«Θα τον κόψω έτσι όπως έκοψε το παιδάκι μου εκεί θα πάω στη φυλακή και θα το κάνω, θα το κάνω, θα τον κόψω, 30 χρόνια θα κάτσει, θα τον κόβω σιγά σιγά, θα του βγάλω τα νύχια πρώτα. Έτσι να ξεκινήσει με τα νύχια ο μ...».

Η ίδια εξήγησε γιατί άφησε το παιδί στον 27χρονο και έφυγε για ταξίδι στη Γερμανία: «με τη συμφωνία να το κρατήσει η μάνα του ήταν όλα, η μάνα του το έπαιρνε, για 15 ημέρες ήταν στην μάνα του, αυτός πήγε και το πήρε από εκεί».

Για τα παιχνίδια του παιδιού είπε τα εξής: «μου είπε ότι τα έδωσε σε ένα παιδάκι που δεν έχει παιχνιδάκια και ο Θεός θα βοηθήσει να βρεθεί το δικό μας παιδάκι».

«Δεν μου είπε γιατί το σκότωσε, ποτέ δεν μου είπε τέτοιο πράγμα ποτέ. Τώρα έμαθα τις λεπτομέρειες, ο Σταύρος (ο δικηγόρος) μου τα είπε» τόνισε, προσθέτοντας ότι «ο Ν. (φίλος του πατέρα) ήξερε και του ζήταγε λεφτά, για να μην το πει σε εμένα, 5.000 ευρώ του ζήταγε, πέντε».

Δημοφιλή