Η Huffington Post γιορτάζει τα 10 της χρόνια με ένα λαμπερό πάρτυ που θα κρατήσει όλη την εβδομάδα

Η Huffington Post γιορτάζει τα 10 της χρόνια με ένα λαμπερό πάρτυ που θα κρατήσει όλη την εβδομάδα
HuffPost

Η The Huffington Post γιόρτασε την περασμένη Δευτέρα την 10 επέτειό της, στο The Gramercy Terrace του The Gramercy Park Hotel στην Νέα Υόρκη.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν η Arianna Huffington, Πρόεδρος και Διευθύντρια του Huffington Post Media Group, ο Tim Armstrong, CEO και πρόεδρος του AOL και ο Ken Lerer, συνιδρυτής της The Huffington Post.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι Diane Sawyer, Charlie Rose, Deborah Roberts, Mika Brzezinski, Joe Scarborough, Martha Stewart, Jonah Peretti, ο σκηνοθέτης Andrew Jarecki και η Πρέσβης Samantha Power.

Παρόντες στους εορτασμούς ήταν και πολλοί συντάκτες από τις διεθνείς εκδόσεις της HuffPost, ενώ αξιοσημείωτα, ιστορικά πρωτοσέλιδα της HuffPost των τελευταίων 10 χρόνων εκτίθονταν στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το εξώφυλλο «Honey I'm Home» («Αγάπη, γύρισα σπίτι») της HuffPost Greece.

Την HuffPost Greece εκπροσώπησε ο Διευθυντής Σύνταξης, Νίκος Άγουρος. Την 24Media, media partner της Huffington Post στην Ελλάδα, εκπροσώπησε η Head of Marketing & International Brands, Άννα Μαρία Μπερίτση.

Ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος της 24Media και μέτοχος της HuffPost Greece, ο οποίος ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ και παίρνουμε μέρος σε αυτή τη γιορτή. Αν και είμαστε μία από τις νεότερες εκδόσεις, νιώθουμε πραγματικά περήφανοι που είμαστε κομμάτι της ιστορίας της HuffPost, μιας επαναστατικής και ριζοσπαστικής ψηφιακής επωνυμίας, η οποία άλλαξε οριστικά το τοπίο των μέσων ενημέρωσης».

Η γιορτή θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το απόγευμα της Πέμπτης (7/5) το Empire State Building θα φωτιστεί στο χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα της HuffPost για να σηματοδοτήσει το ορόσημο.

HuffPost 10