Νόμιζαν πως η βαλίτσα είχε ναρκωτικά όμως βρήκαν μέσα ένα 8χρονο αγόρι

Νόμιζαν πως η βαλίτσα είχε ναρκωτικά όμως βρήκαν μέσα ένα 8χρονο αγόρι
crlsblnc/Flickr

Όπλα, ναρκωτικά, νεκρά έμβρυα. Οι ελεγκτές αποσκευών εκπλήσσονται συχνά με τα αντικείμενα που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να μεταφέρουν σε άλλες χώρες. Σύμφωνα με την Daily Mirror, μια νέα ιστορία από την Ισπανία έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα αναπάντεχα ευρήματα σε αποσκευές, μόνο που αυτή τη φορά η όλη υπόθεση θα μπορούσε να αποτελεί αστικό μύθο.

Όλα ξεκίνησαν όταν τελωνειακοί στην πόλη Ceuta της Ισπανίας είχαν δει μια κατατρομαγμένη 19χρονη να κρατά μια μικρή βαλίτσα. Υποθέτοντας πως η νεαρή πιθανότατα κουβαλούσε πάνω της ναρκωτικά, της ζήτησαν να τους παραδώσει την αποσκευή ώστε να την ελέγξουν. Στη βαλίτσα δεν βρήκαν τελικά ναρκωτικά, αλλά ένα 8χρονο αγόρι.

«Γεια σας, το όνομά μου είναι Αμπού», φέρεται να είπε ο μικρός στα Γαλλικά, μόλις οι ελεγκτές τον ελευθέρωσαν.

Σύμφωνα με τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση, η 19χρονη ήταν πιθανότατα διακινητής που είχε πληρωθεί για να μεταφέρει το παιδί από την Αφρική στην Ισπανία. Όσον αφορά τον πατέρα του παιδιού, εκείνος συνελήφθη στην Ακτή Ελεφαντοστού και φαίνεται να είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση.

Η Ισπανική Πολιτοφυλακή τονίζει πως το περιστατικό πιθανότατα να είχε τραγική κατάληξη, καθώς το αγόρι θα μπορούσε να πεθάνει από ασφυξία μέσα στη βαλίτσα. Τελικά, ο Αμπού δέχτηκε ιατρική φροντίδα από τον Ερυθρό Σταυρό και τώρα προστατεύεται από τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: Daily Mirror

Δημοφιλή