Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο πατέρας της Άννυ αγοράζει υλικά για να σβήσει τα ίχνη της φρίκης

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο πατέρας της Άννυ αγοράζει υλικά για να σβήσει τα ίχνη της φρίκης
|
Eurokinissi

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο ήρθε στο φως σήμερα Παρασκευή με τον 27χρονο πατέρα της Άννυ να εμφανίζεται να αγοράζει τα υλικά για να εξαφανίσει τα ίχνη της εγκληματικής πράξης που φέρεται ότι έκανε.

Τα στιγμιότυπα που έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Star και προβλήθηκε στην εκπομπή «Μία».

Στις εικόνες εμφανίζεται ο 27χρονος παιδοκτόνος να επισκέπτεται ένα κατάστημα με είδη οικιακής χρήσης στην οδό Μιχαήλ Βόδα, την Μεγάλη Παρασκευή. Μένει στο κατάστημα για λίγα λεπτά και αποχωρεί στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο ίδιος, «τη Μεγάλη Τρίτη ή την Μεγάλη Τετάρτη, το κοριτσάκι ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Στην αρχή δεν ανησύχησα, αλλά επειδή η μικρή εξακολουθούσε να μην είναι καλά μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, αποφάσισα την επομένη το πρωί να την πάω στο νοσοκομείο».

Ωστόσο, το οπτικό υλικό αποδεικνύει ότι δεν πήγε στο νοσοκομείο το κοριτσάκι, αλλά στο μαγαζί. Οι κάμερες τον κατέγραψαν πηγαίνει στις 8:30 το πρωί από το μαγαζί και να διαπιστώνει πως δεν έχει ανοίξει ακόμα. Στη συνέχεια επιστρέφει, βλέπει πως το μαγαζί είναι ανοικτό και στις 09:49.

Εκεί αγόρασε χλωρίνη, απορρυπαντικό, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, φιάλη υγραερίου, δύο λεκάνες και μία σφουγγαρίστρα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα