Ο άνθρωπος που μίλησε με τον 27χρονο δολοφόνο της Άννυ στις φυλακές Κέρκυρας μιλά στη Huff Post Greece

Ο άνθρωπος που μίλησε με τον 27χρονο δολοφόνο της Άννυ στις φυλακές Κέρκυρας μιλά στη Huff Post Greece
eurokinissi

Ατάραχος είναι τα πρώτα 24ωρα της κράτησής του στις φυλακές Κέρκυρας ο 27χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος κρατείται απομονωμένος σε ειδικά διαμορφωμένο κελί που βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 60 μέτρων από τα υπόλοιπα.

Ο Βούλγαρος δολοφόνος της 4χρονης Άννυ μεταφέρθηκε την περασμένη Τετάρτη στις φυλακές Κέρκυρας, όπου κρατούνταν στο παρελθόν και ο παιδοκτόνος Μανώλης Δουρής.

«Μοιάζει ήρεμος. Ατάραχος. Δεν κλαίει, ούτε γελάει. Τρώει κανονικά το φαγητό του. Η δόμηση των φυλακών είναι τέτοια που μας επιτρέπει να τον κρατάμε σε απόσταση από τους υπόλοιπους κρατουμένους. Από εκεί και πέρα προβλέπεται για τον 27χρονο ότι και για τους υπόλοιπους κρατουμένους, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό των φυλακών. Αυτό που δεν πρόκειται να γίνει είναι να έρθει σε επαφή με άλλους κρατουμένους. Θα κάνει ότι και οι υπόλοιποι αλλά μόνος του. Ψάχνουμε να βρούμε με ποιον τρόπο θα το πετύχουμε», λέει στη Huff Post Greece ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Υπαρχιφύλακας Μανώλης Κουλούρης.

Ο κ. Κουλούρης επισκέφτηκε το κελί του 27χρονου και μίλησε μαζί του για λίγα λεπτά. «Η κουβέντα για το θέμα του εγκλήματος δεν άνοιξε από εμένα. Εκείνος άρχισε να μιλάει για αυτό λέγοντας πως δεν το έκανε ο ίδιος. Τα έριξε όλα στον φίλο του. Είπε ότι το έκανε μπροστά του ο φίλος του κατά τον τρόπο που έχουμε ακούσει. Προσπαθούσε να με πείσει για αυτό».

Η ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, φέρεται να έχει όλες τις αποδείξεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις που πιστοποιούν ότι ο 27χρονος δολοφόνησε και εξαφάνισε τη μικρή Άννυ. Μαζί με τον Βούλγαρο παιδοκτόνο κρατούνται στις φυλακές Κέρκυρας ακόμα 300 κρατούμενοι εκ των οποίων οι περίπου 220 είναι αλλοδαποί.

Δημοφιλή