ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/05/2015 14:51 EEST | Updated 09/05/2015 15:07 EEST

Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδας τα περί email κατά της κυβέρνησης

Milos Bicanski via Getty Images
ATHENS, GREECE - FEBRUARY 10: Citizens exit a Bank at the Greek headquater building on February 10, 2015 in Athens, Greece. The new Greek anti-austerity government is seeking a renegotiation of its 240 billion euro (270 billion dollar) bailout. Time is running out for both Athens and its international creditors to reach a deal with Greece's bailout agreement with the eurozone set to expire on February 28. (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)

Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών σύμφωνα με το οποίο φέρεται από το γραφείο του διοικητή της ΤτΕ ή από το τμήμα επικοινωνίας της Τραπέζης να έχει σταλεί μήνυμα στο οποίο γίνεται αποτίμηση του έργου της Κυβέρνησης των πρώτων εκατό ημερών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΤτΕ αναφέρεται ότι «αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ουδέποτε απεστάλη από το γραφείο του διοικητή Γιάννη Στουρνάρα, ή απο το τμημα επικοινωνίας της Τράπεζας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με το περιεχόμενο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα».

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι αποτελεί πλήγμα στην ανεξαρτησία της ΤτΕ το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της σημερινής «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με στοχευμένες διαρροές της Τράπεζα της Ελλάδος εναντίον της Κυβέρνησης, αν ευσταθεί. Οι ίδιες πηγές είχαν καλέσει την ΤτΕ να διαψεύσει τις πληροφορίες.

Sponsored Post