Αυτός είναι διευθυντής: Ξόδεψε 33 εκατομμύρια ευρώ για να πάει διακοπές τους υπαλλήλους του

Αυτός είναι διευθυντής: Ξόδεψε 33 εκατομμύρια ευρώ για να πάει διακοπές τους υπαλλήλους του
Youtube

Λοιπόν, εάν αυτός δεν είναι ο καλύτερος εργοδότης στον κόσμο, θα χαιρόμασταν πολύ να μάθουμε ποιος τελικά είναι.

Ο Li Jinuyan, δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του πολυεθνικού κολοσσού Tiens Group, αποφάσισε, πηγαίνοντας διακοπές στη Γαλλία, να πάρει μαζί και περισσότερους από τους μισούς από τους 12.000 εργαζομένους του.

Έκλεισε 140 ξενοδοχεία στο Παρίσι και εξασφάλισε τουριστικές ξεναγήσεις για τους 6.400 εργαζομένους του σε όλα τα δημοφιλή και ιστορικά αξιοθέατα της γαλλικής πρωτεύουσας, περιλαμβανομένων του Πύργου του Άιφελ και του Λούβρου, καθώς και μια εξόρμηση στη Γαλλική Ριβιέρα.

Έκλεισε ακόμη 7.600 εισιτήρια για τον ταχύτατο σιδηρόδρομο της χώρας, TGV, προκειμένου να μεταφέρει τους εργαζομένους του στη Κυανή Ακτή, όπου τους περίμεναν κλεισμένα δωμάτια σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στο Μονακό και τις Κάννες.

Στο τέλος των διακοπών, για να εορταστούν τα είκοσι χρόνια της εταιρίας, οι εργαζόμενοι ταξίδεψαν στη Νίκαια- ταξίδι για το οποίο χρειάστηκαν 147 λεωφορεία.

Υπολογίζεται πως το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γκρουπ, το μεγαλύτερο που έχει επισκεφθεί ποτέ τη Γαλλία, στο τέλος του ταξιδιού θα έχει ξοδέψει περίπου 33 εκατομμύρια ευρώ, σε αυτό το ταξίδι διακοπών όπου τα πάντα ήταν προπληρωμένα για τους τυχερούς εργαζομένους.

Ο ίδιος ο Li Jinuyan λογίζεται ως ο 24ος πιο πλούσιος άνθρωπος στην Κίνα, με μια περιουσία που το Forbes υπολογίζει σε 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: Independent

Δημοφιλή