ΗΠΑ: Απήγαγε και βίαζε μικρά παιδιά για να παράξει πορνογραφικό υλικό

ΗΠΑ: Απήγαγε και βίαζε μικρά παιδιά για να παράξει πορνογραφικό υλικό

O 39χρονος Stephen M. Howells II ομολόγησε πως απήγαγε και βίασε μικρά παιδιά για να παράξει πορνογραφικό υλικό.

Ο άνδρας έψαχνε για μεγάλο διάστημα παιδιά που θα μπορούσε να απαγάγει μαζί με την πρώην φιλενάδα του, Nicole Vaisey. Όταν βρέθηκε τον προηγούμενο Αύγουστο στον πάγκο πώλησης λαχανικών μιας οικογένειας Άμις στην πόλη Oswegatchie της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, εκείνος προσέγγισε δύο κορίτσια 6 και 12 ετών και με το πρόσχημα ότι θα τους δείξει ένα μικρό κουτάβι, τις μετέφερε σπίτι του. Το μεγαλύτερο κορίτσι είχε καταλάβει ότι κάτι κακό θα συμβεί μόλις ο Howells τις οδήγησε στο αμάξι του και άρχισε να ουρλιάζει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, κρατούσε τα κορίτσια δεμένα στο κρεβάτι του επί 24 ώρες και τα κακοποιούσε με σκοπό την δημιουργία βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Όταν τελικά είδε πως η απαγωγή είχε λάβει την προσοχή των Μέσων Ενημέρωσης, ο Howells απελευθέρωσε τα κορίτσια σε μια απομονωμένη περιοχή.

Εκτός από αυτό το περιστατικό, ο 39χρονος ανέφερε πως μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Αυγούστου 2013 είχε κακοποιήσει άλλα τέσσερα παιδιά, στα οποία είχε πρώτα χορηγήσει ναρκωτικά. H αστυνομία βρήκε πέντε σκληρούς δίσκους με βίντεο που αποδεικνύουν τις πράξεις που ομολόγησε.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο ίδιος ανέφερε πως για την απαγωγή των παιδιών είχε συνωμοτήσει με την πρώην ερωμένη του, Nicole Vaisey, η οποία θα βρεθεί ενώπιον του δικαστή τον Ιούνιο. Ο συνήγορος της Vaisey, Bradford Riendeau, ισχυρίζεται πως η γυναίκα είχε μια σχέση αφέντη – σκλάβας με τον Howells και πως δεν είναι όσο ένοχη όσο ο πρώην εραστής της.

Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλή