Η ΕΛΑΣ ψάχνει από κάμερες τους εμπρηστές του Ι.Χ. της αδελφής της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η ΕΛΑΣ ψάχνει από κάμερες τους εμπρηστές του Ι.Χ. της αδελφής της Όλγας Κεφαλογιάννη
Eurokinissi

Στόχος οργανωμένης εμπρηστικής επίθεσης έγινε το αυτοκίνητο της αδερφής της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη στην περιοχή της Κηφισιάς.

Άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας στην οδό Νάξου, όπου ζει η 39χρονη Χριστίνα Κεφαλογιάννη μαζί με το σύζυγο και τα παιδιά της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περιέλουσαν με βενζίνη το αυτοκίνητό της, μάρκας Ford, και του έβαλαν φωτιά. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλους χώρους της πολυκατοικίας χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει αρκετές ημέρες νωρίτερα την οικία και ήξεραν με λεπτομέρειες πως θα μπουν στο γκαράζ και από πού θα διαφύγουν. Στο σπίτι της κ. Χριστίνας Κεφαλογιάννη έφτασαν άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας και στελέχη του ανακριτικού Τμήματος του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίοι ερευνούν τις συνθήκες του εμπρησμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε κανένα υλικό ή ίχνος εμπρηστικού μηχανισμού, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η πυρπόληση έγινε με εύφλεκτο υγρό.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας κτιρίων της περιοχής προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος. Εκτιμούν δε ότι πιθανόν να υπάρξει και κείμενο ανάληψης ευθύνης για την ενέργεια από κάποια αναρχική ομάδα.

Δημοφιλή