Υπόθεση Άννυ: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος που είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη της «Συλβί»

Υπόθεση Άννυ: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος που είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη της «Συλβί»
Eurokinissi

Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε, μετά την απολογία του στην 10η Τακτική ανακρίτρια, ο 70χρονος κατηγορούμενος για την ψευδή δήλωσή του ότι η μητέρα της τετράχρονης Άννυ είχε αφήσει το κοριτσάκι σε μία γυναίκα με το όνομα Σύλβια.

Ο κατηγορούμενος πριν την δίωρη απολογία του δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι μετανιώνει για την πράξη του και ότι, επιβεβαιώνοντας τον αρχικό ισχυρισμό της μητέρας της Άννυ, θέλησε να εξυπηρετήσει τον πατέρα του παιδιού. Τόνισε, ωστόσο, πως δεν φανταζόταν καν πως πίσω από τη δηλωθείσα εξαφάνιση υπήρχε ένα φρικτό έγκλημα.

Ο 70χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι στις 21 Απριλίου, οπότε είχε πάει με τον φίλο του Νικολάι στο σπίτι του πατέρα της μικρής, στη Μιχαήλ Βόδα, για να μεταφέρουν έναν καναπέ, είδε ότι ο 27χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Άννυ, ήταν απολύτως ψύχραιμος και ότι επίσης δεν παρατήρησε να υπήρχαν στο σπίτι ψυγεία μεταφοράς ή κάτι άλλο περίεργο στο σπίτι.

Στο μεταξύ, ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας του παιδιού, Σταύρος Γεωργίου, δήλωσε ότι υπέβαλε στην ανακρίτρια αίτημα προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ο Νικολάι, φίλος του πατέρα της Άννυ. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας, που τώρα βρίσκεται στη Βουλγαρία, ήταν αυτός που είπε στην αστυνομία όσα συνέβησαν στο κοριτσάκι, επικαλούμενος διήγηση του ίδιου του πατέρα.

Οι γονείς του παιδιού πρόκειται να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο σχετικά με μικροποσότητα ναρκωτικών που είχε βρεθεί στην κατοχή τους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή