Υπο άκρα μυστικότητα η μεταγωγή του πατέρα της 4χρονης Άννυ στην Αθηνα

Υπο άκρα μυστικότητα η μεταγωγή του πατέρα της 4χρονης Άννυ στην Αθηνα
euronkinissi

Επτασφράγιστο μυστικό είναι το που θα διανυκτερεύσει ο 27χρονος Βούλγαρος, δολοφόνος της 4χρονης Άννυ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να προσαχθεί την Τρίτη στην Ευελπίδων και να δικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 27χρονος έφυγε το πρωί της Δευτέρας από τις φυλακές Κέρκυρας, όπου κρατούνταν από την περασμένη Τετάρτη σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, απομονωμένος από τους άλλους κρατουμένους.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκπόνησε ειδικό σχέδιο για τη φύλαξή του που περιλαμβάνει πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, υπό το φόβο λιντσαρίσματος ή ακόμα και δολοφονικής ενέργειας σε βάρος του. Το σχέδιο αυτό προβλέπει να μην μάθει κανείς το που θα περάσει το βράδυ της Δευτέρας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο παιδοκτόνος μεταφέρθηκε νωρίτερα το μεσημέρι για λίγο στο Τμήμα Μεταγωγών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να διανυκτερεύσει σε απομονωμένο κελί στη ΓΑΔΑ ή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πρωί της Τρίτης υπό τη φύλαξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων θα μεταφερθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να παραστεί στη δίκη του που αφορά σε παλιά υπόθεση ναρκωτικών για την οποία κατηγορείται για κατοχή και χρήση ουσιών. Στη συνέχεια, αναμένεται να μεταχθεί και πάλι στις φυλακές Κέρκυρας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα