Η κατάθεση της κοπέλας που ερωτεύτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης: «Με ρώτησε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του»

Η κατάθεση της κοπέλας που ερωτεύτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης: «Με ρώτησε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του»
SOOC

Κατάθεση από την 19χρονη φοιτήτρια με την οποία φέρεται να ήταν ερωτευμένος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης πήραν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων που ερευνούν την υπόθεση του αδικοχαμένου σπουδαστή.

«Τα Χριστούγεννα με ρώτησε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του. Του εξήγησα ευγενικά ότι δεν μπορώ γιατί έχω άλλη σχέση. Όταν είπα όχι στην πρότασή του, μου ζήτησε συγνώμη γιατί δεν ήξερε ότι είχα άλλη σχέση», κατέθεσε στους αστυνομικούς η 19χρονη, η οποία τα περασμένα Χριστούγεννα βρέθηκε με τον Βαγγέλη στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών τους.

«Γνώριζα τον Βαγγέλη από τα παιδικά μας χρόνια. Είμαι πολύ φίλη με την αδερφή του. Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η φίλη μου μου είπε αν χρειαστώ κάτι τον πρώτο καιρό να απευθυνθώ στον Βαγγέλη που ήταν ήδη στην Γαλακτοκομική Σχολή. Είχαμε πιει αρκετές φορές καφέ μαζί όταν πρωτοπήγα εκεί και με είχε βοηθήσει», πρόσθεσε η φοιτήτρια.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, καταθέτει ότι ο Βαγγέλης δεν έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος. Ερωτηθείσα για το κατά πόσο είχε διακρίνει σε αυτές τις επαφές που είχε με τον Βαγγέλη κάτι παράξενο, απάντησε: «Δεν είχα καταλάβει να απασχολεί κάτι έντονα τον Βαγγέλη. Δεν μου είχε πει τίποτα για εκείνα που διάβασα μετέπειτα στα ΜΜΕ ότι περνούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή».

Στο μεταξύ, νέες καταθέσεις έδωσαν η μητέρα του άτυχου σπουδαστή, Μαρία Γιακουμάκη, ο πατέρας του και η αδερφή του. Η Μαρία Γιακουμάκη δεν φαίνεται να άλλαξε πολλά από την κατάθεση που είχε δώσει στο πλαίσιο της ΕΔΕ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις συνθήκες που επικρατούσαν στην Γαλακτοκομική Σχολή και τις τυχόν ευθύνες της διεύθυνσης. «Πιστεύω ότι οι παραπάνω συμφοιτητές του Βαγγέλη συμπεριφέρονταν βίαια στον γιο μου, με πρόθεση και γνώριζαν ότι με τις πράξεις τους αυτές του δημιουργούσαν τεράστιο πρόβλημα», είχε απαντήσει η Μαρία Γιακουμάκη στην ερώτηση του αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Δημοφιλή