ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/05/2015 17:02 EEST | Updated 12/05/2015 17:02 EEST

Το ενδεχόμενο η 4χρονη Άννυ να έπεσε θύμα κυκλώματος εμπορίας οργάνων, εξετάζει η ανακρίτρια

eurokinissi

Το ενδεχόμενο η μικρή Άννυ να έχει πέσει ακόμη και θύμα κυκλώματος εμπορίας οργάνων διερευνά, σύμφωνα με πληροφορίες η 10η τακτική ανακρίτρια, μετά από τις αντιφάσεις, στις οποίες έπεσε στις διαδοχικές απολογίες του ο 27χρονος παιδοκτόνος Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ, ο οποίος απολογούμενος συμπληρωματικά αναίρεσε όσα είχε παραδεχτεί αρχικά για το τρόπο της εξαφάνισης του πτώματος του παιδιού.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος παιδοκτόνος αρνήθηκε ότι, έβρασε τα κομμάτια της τετράχρονης, για να εξαφανίσει τα ίχνη του θανάτου της, ενώ ως βασικό επιχείρημα φέρεται να επικαλέστηκε ότι, στο σπίτι του στη Μιχαήλ Βόδα δεν υπάρχει κουζίνα μαγειρέματος, αλλά μόνο ένα γκαζάκι.

Επίσης υποστήριξε ότι, τα κομμάτια της 4χρονης πετάχτηκαν σε κάδους απορριμάτων, ενώ έβαλε στο «κάδρο» των ευθυνών και το Βούλγαρο φίλο του Νικολάι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι, στο σπίτι μαζί με την 4χρονη βρισκόταν και ο Νικολάι και ότι, όταν βρήκε το παιδί του νεκρό – όπως ισχυρίζεται – μαζί με το φίλο του προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια επεκτείνει τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ένα από τα σημεία, στα οποία εστιάζει την ανάκριση είναι το εάν και τι μετέφερε όταν ταξίδεψε στη Βουλγαρία ο 27χρονος, ή εάν έστειλε κάτι με το λεωφορείο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι, έστειλε κάποιο δέμα.

Την ίδια ώρα στο γραφείο της ανακρίτριας έφτασε ανώνυμη επιστολή, που ενισχύει το σενάριο να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων.

Κατά τις ίδιες πηγές ο 27χρονος, που οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην ανακρίτρια, από τις φυλακές Κέρκυρας, όπου κρατείται, απολογούμενος με το συνήγορο υπεράσπισης του Παναγιώτη Χρυσικάκη φέρεται ότι, ενέπλεξε στην υπόθεση και τον Βούλγαρο φίλο του Νικολάι ή «Νικι», επιρρίπτοντας του ευθύνες για την εξαφάνιση του πτώματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο κατηγορούμενος παιδοκτόνος επέμεινε στην αρχική του άρνηση ότι, σκότωσε την Άννυ, παραδέχτηκε ότι, τεμάχισε το πτώμα της, ωστόσο αρνήθηκε ότι, έβρασε στη συνέχεια τα κομμάτια για να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τη νέα εκδοχή, που υποστήριξε σήμερα, το πτώμα της μικρής τεμαχίστηκε και πετάχτηκε σε κάδους απορριμάτων.

Υποστήριξε ότι, στο σπίτι του δεν είχαν ποτέ κουζίνα μαγειρέματος, έτρωγαν μόνο από delivery ή από τα φαγητά, που μαγείρευε η μητέρα του και επικαλέστηκε την έκθεση κατασχέσεως, από την οποία προκύπτει ότι, στο σπίτι δεν υπήρχε συσκευή κουζίνας.

Υποστήριξε ακόμη ότι, εάν σκόπευε να σκοτώσει τη μικρή θα ήταν ευκολότερο να το κάνει στη Βουλγαρία, ενω θα μπορούσε να μην έχει επιστρέψει, όταν πήγε εκεί με τη σύντροφό του και να έχουν χαθεί τα ίχνη του, ωστόσο επέστρεψε και κατήγγειλε την απώλεια στο χαμόεγλο του παιδιού.

Σε άλλο σημείο της απολογίας του υποστήριξε ότι, βρήκε το παιδί νεκρό, μελανιασμένο και σε ακαμψία, όταν ξύπνησε, γεγονός που καταδεικνύει θάνατο από ασφυξία.

Πανικοβλήθηκε, όταν το βρήκε νεκρό και γι' αυτό πήρε πολύ μεγαλύτερη δόση ναρκωτικών στη συνέχεια.

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία η από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως», δήλωσε ο συνήγορος του Παναγιώτης Χρυσικάκης και τόνισε πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Παρούσα στο ανακριτικό γραφείο ήταν σήμερα και η μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία κατέθεσε στην ανακρίτρια, ενώ φώναζε μπροστά στον κόσμο: «Σάββα δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου».

Στην κατάθεση της η μητέρα του Σάββα υποστήριξε ότι, νωρίτερα είχε δεχτεί τηλεφώνημα από την σύντροφο του γιου της και μητέρα της Άννυ Δημήτρινα, η οποία κατά την μάρτυρα, της ζήτησε να πει ψέμματα στην ανακρίτρια ότι, είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη φεύγοντας γιά Γερμανία και όχι στο Σάββα.

Κατέθεσε επίσης ότι, η Δημήτρινα είπε ότι, ο Σάββας πήρε τη μικρή Άννυ από την ίδια, όταν εκείνη πούλησε το ταμπλετ της 4χρονης για να πάρει τσιγάρα.

Η μητέρα του παιδοκτόνου εξακολουθεί να πιστεύει ότι, ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.

Sponsored Box