Απαράδεκτη φάρσα τηλεοπτικού show σε βάρος 13χρονης που μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα της

Απαράδεκτη φάρσα εκπομπής σε βάρος 13χρονης που μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα της
YouTube

Ως ένα κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την ιδέα ενός talk-show στην Καμπότζη το οποίο φιλοξένησε ένα 13χρονο κορίτσι σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας. Η 13χρονη Autumn Allen η οποία ζει στην Καμπότζη δεν έχει δει τη μητέρα της από την ηλικία των 6 χρόνων αφού εκείνη έφυγε για τις ΗΠΑ.

«Πριν φύγει μακριά με κράτησε σφιχτά, με φίλησε και μου είπε ότι θα με αγαπάει για πάντα», είπε η Allen.

Το κορίτσι όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να την ξαναδεί με δάκρυα στα μάτια απάντησε ότι αυτό θα ήταν ένα όνειρο το οποίο γίνεται πραγματικότητα. Οι παρουσιαστές του show Penh Chet Ort που σημαίνει ''Είτε σου αρέσει, είτε όχι''' κάλεσαν στην σκηνή την ''μητέρα'' της μόνο και μόνο για να εμφανιστεί ένας γνωστός στη χώρα κωμικός με το όνομα Chuop Rolin ντυμένος γυναίκα περιγελώντας τη μικρή.

Τότε, η παρουσιάστρια ρωτά το 13χρονο κορίτσι εάν νόμιζε ότι όντως θα έφερναν τη μητέρα της στην εκπομπή με την Allen να απαντά χαμογελώντας νευρικά «δεν ξέρω».

Τη Δευτέρα, η 13χρονη ευχαρίστησε τους φίλους της στο Facebook για την υποστήριξη που της προσέφεραν ενώ ανέφερε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο που φιλοξενεί της εκπομπή το MyTv δεν έπραξε με δόλο τη στιγμή που τα social media είχαν πάρει φωτιά με τους χρήστες να ξεσπούν για τη συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής απέναντι στη 13χρονη. Λίγες ώρες ωστόσο αργότερα, το MyTv εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να απολογηθεί.

Ο πατέρας της ίδιας είπε ότι αισθάνεται υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο η μικρή χειρίστηκε το ζήτημα στον αέρα αλλά και μετά το τέλος της εκπομπής.

Η Allen ζει στην Καμπότζη από την ηλικία των 6 όταν μετακόμισε μαζί με τους γονείς της στη χώρα λίγο πριν φύγει η μητέρα της. Η ίδια δήλωσε ότι έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την μητέρα της αρκετές φορές ωστόσο όλες οι προσπάθειές της έχουν αποτύχει.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Phnom Penh Post

Δημοφιλή