Κάθεστε; Καθίστε: Μετά το Scandal και το How To Get Away With Murder, αυτή είναι η νέα σειρά της Shonda Rimes

Κάθεστε; Καθίστε: Μετά το Scandal και το How To Get Away With Murder, αυτή είναι η νέα σειρά της Shonda Rimes

Είναι πλέον προφανές πως η Shonda Rimes θέλει να μας καταστρέψει τη ζωή. Το πρόβλημα σε αυτό, βέβαια, είναι πως δεν μας νοιάζει.

Μετά το Grey's Anatomy, μετά το Scandal, μετά το How To Get Away With Murder, η Shonda θεώρησε πως δεν μας έχει κάνει να πονέσουμε/κλάψουμε/τρομάξουμε/ανατριχιάσουμε/θυμώσουμε αρκετά, για αυτό και έφερε νέο παίκτη στο παιχνίδι. Και το όνομα αυτού «The Catch».

Η νέα σειρά της Βασίλισσας της αμερικάνικης τηλεόρασης θα προβάλλεται από το ABC και, από σήμερα, έχει και το πρώτο της trailer. Η δουλειά της Alice Martin (η Mireille Enos από το «The Killing») είναι να ξεσκεπάζει απατεώνες, μέχρι που οι ρόλοι αλλάζουν και γίνεται η ίδια το θύμα, όταν ο αρραβωνιαστικός της Kieran (Damon Dayoub) την εξαπατά με τη βοήθεια της γυναίκας του, Zoe (η Bethany Joy Lenz από το «One Tree Hill», για όσους θυμούνται). Μετά το αρχικό σοκ, όμως, είναι η σειρά της Alice να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Στην σειρά, η οποία χαρακτηρίζεται ως θρίλερ, θα παίζουν επίσης οι Alimi Ballard, Jay Hayden, Jacky Ido, Rose Rollins και Elvy Yost.

Καλή μας τύχη.

Δημοφιλή