Ο λιτός βίος της πάμπλουτης εγγονής του βαρόνου του πορνό

Ο λιτός βίος της πάμπλουτης εγγονής του βαρόνου του πορνό

Μπορεί να είναι εγγονή του Πολ Ρέιμοντ, αποκαλούμενου βαρόνου του πορνό, ωστόσο η 23χρονη Ίντια Ρόουζ Τζέιμς, αν και έχει κληρονομήσει, μαζί με την αδερφή της, μια περιουσία 454 εκατ. λιρών – κάνοντάς την το νεότερο μέλος της Rich List των Sunday Times- ωστόσο ο βίος της, σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της Daily Mail, είναι ιδιαίτερα λιτός.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η πλουσιότερη από την βασίλισσα της Αγγλίας 23χρονη δείχνει να είναι ιδιαίτερα προσγειωμένη- χρησιμοποιώντας μάλιστα την περιουσία της για σκοπούς που, όπως αναφέρεται «θα έκαναν τον εκλιπόντα παππού της περήφανο».

Ο Πολ Ρέιμοντ, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά, έφτιαξε την περιουσία του λανσάροντας το πρώτο κλαμπ τόπλες χορού και κυκλοφορώντας περιοδικά στη χώρα. Ο αυτοανακηρυχθείς «βασιλιάς του Σόχο» δημιούργησε μια αυτοκρατορία αξίας που υπολογίζεται ότι φτάνει τα 650 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με τη Sunday Times Rich List 2013, όταν ο παππούς τους πέθανε το 2008, στην ηλικία των 82, η Ίντια και η αδελφή της, Φον, κληρονόμησαν το 80% των χρημάτων και των επιχειρήσεών του. Οι δύο αδελφές είναι τα παιδιά της Ντέμπι Ρέιμοντ, η οποία πέθανε το 1992, κάνοντας τον πατέρα τους, Πολ, να γίνει πρακτικά ερημίτης.

Η 23χρονη, ωστόσο, περιφρονεί τη ζωή με σοφέρ, ιδιωτικά τζετ κτλ. «Δεν οδηγώ και δεν έχω οδηγό» είπε στην Evening Standard. «Ταξί και μετρό». Ερωτηθείσα αν έχει «PJ» (private jet), απαντά «PJ; ιδιωτικό τζετ; Νόμιζα ότι εννοούσες πιτζάμες».

Παρά τον προσγειωμένο τρόπο ζωής της, παίρνει πρωινό κάθε πρωί στο Soho House, του οποίου, τεχνικά, είναι ιδιοκτήτρια.

Δημοφιλή