ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/05/2015 10:22 EEST | Updated 15/05/2015 11:27 EEST

Δραγασάκης: Αναγκαία η συνεργασία μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ αυτή την κρίσιμη στιγμή

Sooc

«Το δύσκολο εγχείρημα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση είναι εγχείρημα συνολικής ευθύνης. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα» αναφέρεται σε ανάρτηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση. Ο αντιπρόεδρος δεν επιθυμεί να προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με ποικίλες διαρροές και δημοσιεύματα» σημειώνεται σχετικά, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνησης αποφασίζει και δρα συλλογικά με σκοπό τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας.

Η εν λόγω ανάρτηση έρχεται ως απάντηση στα περί υψηλών τόνων στην ενημέρωση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συζητήθηκαν τα υπό εξέταση μέτρα.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κ...

Posted by Γιάννης Δραγασάκης on Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ενημερώθηκαν από τον κ. Δραγασάκη για την πορεία των διαπραγματεύσεων σε μια μαραθώνια συνεδρίαση, κατά την οποία σημειώθηκε ένταση, καθώς οι εκπρόσωποι της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο αντιπρόεδρος Αλέξης Μητρόπουλος, άσκησαν σκληρή κριτική, στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την πορεία της διαπραγμάτευσης.