Επόμενος σταθμός του Hellenic Match Racing Tour, η Πάρος

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του 1ου αγώνα της σειράς Hellenic Match Racing Tour 2015, του HMRT – Sani Cup! Η διοργάνωση, της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι η HuffPost Greece, ολοκληρώθηκε με την Φινλανδική «Team Alandia – GP Batteries» να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο, νικώντας στο νήμα τους περυσινούς νικητές της διοργάνωσης, «Nespresso VMG Team» του Παναγιώτη Μάντη, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η «Solgar Ursa Minor» με skipper τον Ιάσονα Σπανομανώλη.

Την ευκαιρία να ανανεώσουν το ραντεβού τους, αυτή τη φορά στον αγωνιστικό στίβο που θα στηθεί στο πανέμορφο κόλπο της Παροικιάς στην Πάρο, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας του HMRT 2015 22-24 Μαίου, θα έχουν οι ελληνικές ομάδες.

Ο Δήμος Πάρου, η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης και ο Ναυτικός Ομιλος του νησιού, στηρίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον αθλητισμό γενικότερα και την ιστιοπλοΐα ειδικότερα. Επίσης, σημαντική είναι η συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της εταιρείας Blue Star Ferries και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά των συντελεστών και του εξοπλισμού για της ανάγκες της διοργάνωσης.

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια διοργάνωση της Icarus Sailing Media με την υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας Icarus Sailing Media με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

Photo Credits: Icarus Sailing Media