Ήρθε η υπηρεσία που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση του χωρισμού

Ήρθε η υπηρεσία που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση του χωρισμού
Shutterstock / Picsfive

Οι χωρισμοί είναι δύσκολο πράγμα, ανεξάρτητα με το ποιος παίρνει την απόφαση. Το πιο δύσκολο κομμάτι, ακόμα πιο επώδυνο και από την ίδια την απόφαση είναι ότι πρέπει να ενημερώσεις το μέχρι πρότινος άλλο σου μισό ότι δεν επιθυμείς να είστε πλέον μαζί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Elite Daily, από αυτή τη δύσκολη θέση θέλουν να σε βγάλει μία αυστραλιανή υπηρεσία που ονομάζεται «Sorry It’s Over» («Λυπάμαι, όλα τελείωσαν») που προτίθεται να το κάνει αυτή για εσένα.

Η Kristy Mazins, η 37χρονη εμπνεύστρια αυτής της υπηρεσίας, ήταν αποκλειστική νοσοκόμα, ένα επάγγελμα που όπως αναφέρει η ίδια την έμαθε να χρησιμοποιεί τα σωστά λόγια σε κάθε δύσκολη περίπτωση. Μόνο με 5,5 δολάρια, η ίδια θα στείλει ένα μήνυμα ή email σε αυτόν ή αυτή που θέλετε να χωρίσετε. Με μία επιπλέον μικρή χρέωση θα στείλει μαζί ένα κουτί χαρτομάντιλα ή λουλούδια, ενώ εάν διαλέξετε το «ενισχυμένο πακέτο χωρισμού» θα στείλει κάποιον άλλον στη θέση σας για να δώσει τα κακά μαντάτα.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στην Αυστραλία και μάλιστα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλες αγορές. Οι άτολμοι όλου του κόσμου θα την περιμένουν με αγωνία!