Βρετανία: Αγελάδα νεκρή από πυρά αστυνομικών έπειτα από πολύωρο κυνηγητό

Βρετανία: Αγελάδα νεκρή από πυρά αστυνομικών έπειτα από πολύωρο κυνηγητό

happy cows in California that we hear about in commercials." data-caption="Here is one of those happy cows in California that we hear about in commercials." data-credit="haglundc/Flickr">

Νεκρή από τα πυρά αστυνομικών έπεσε μια αγελάδα η οποία δραπέτευσε από φάρμα κοντά στο Newcastle στην Αγγλία. Στην επιχείρηση εντοπισμού της συμμετείχαν ένοπλες ομάδες της αστυνομίας και ένα ελικόπτερο.

Ήταν μια από τις τρεις αγελάδες που δραπέτευσαν την Κυριακή από τη φάρμα που βρίσκεται στο Wallsend και η αστυνομία ενημερώθηκε από οδηγούς που τις είδαν να περιφέρονται αμέριμνα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές οι οποίες έκλεισαν ένα μεγάλο μέρος του δρόμου και οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν σε μια η οποία ήταν πολύ ανήσυχη και αποτελούσε κίνδυνο για τους οδηγούς.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περιορίσουν τις δύο αγελάδες ωστόσο η μια τους διέφευγε.

Τελικά ο δημόσιος κίνδυνος εντοπίστηκε στην αυλή ενός σπιτιού και οι εντολές των αστυνομικών ήταν να την πυροβολήσουν από το επάνω παράθυρο του σπιτιού. Ωστόσο σύμφωνα με εκπρόσωπό τους τούς ήταν δύσκολο να πυροβολήσουν το αθώο ζώο. Όμως όταν η αγελάδα ξέφυγε και πάλι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να μην υπακούσουν και έπειτα από τρεις ώρες κυνηγητού την πυροβόλησαν τραυματίζοντας τη θανάσιμα.

Δημοφιλή