Ράπερ γνωστός ως «Μάκο» εμπλέκεται σε απαγωγή στα Εξάρχεια

Ράπερ γνωστός ως «Μάκο» εμπλέκεται σε απαγωγή στα Εξάρχεια
curtis.kennington/Flickr

Ένας Ελληνοσενεγαλέζος ράπερ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Μάκο», αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ως «πρωταγωνιστής» στην υπόθεση απαγωγής 23χρονου από τα Εξάρχεια την 14η Μαΐου 2015 κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Ο ράπερ φέρεται να έπαιξε κεντρικό ρόλο στην οργάνωση της απαγωγής του νεαρού, ενώ έχει καταφέρει τα τελευταία 24ωρα να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι η απαγωγή σχετίζεται με απόπειρα αγοραπωλησίας ναρκωτικών στο λόφο του Στρέφη. Ο 23χρνονος ανέλαβε με την παρότρυνση φίλου του να μεσολαβήσει για την πώληση κάνναβης από τον «Μάκο» σε συμμορία Ρομά από το Ζεφύρι αντί 10.000 ευρώ.

Το ραντεβού δόθηκε στο λόφο του Στρέφη ωστόσο τη στιγμή της αγοραπωλησίας τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, άρπαξαν τις 10.000 ευρώ και έγιναν «καπνός». Θεωρώντας οι Ρομά ότι τους εξαπάτησε στήνοντάς τους παγίδα απήγαγαν τον 23χρονο και τον μετέφεραν σε σπίτι στο Ζεφύρι ζητώντας λύτρα 10.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Ο νεαρός απελευθερώθηκε τελικά μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις της οικογένειας με τους απαγωγείς στο Ίλιον και συνελήφθη λίγο αργότερα κατηγορούμενος για την αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Οι νεαροί Ρομά και απαγωγείς του συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ζεφύρι, ενώ ο «Μάκο» διαφεύγει της σύλληψης.

Δημοφιλή