"Καραδοκεί για Μποτία η Μίλαν"

"Καραδοκεί για Μποτία η Μίλαν"

Για το μέλλον της Μίλαν, σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο καλείται να αποφασίσει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ανάλογα με το σκεπτικό που θα πράξει, θα διαμορφωθεί και η εικόνα των "ροσονέρι" τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο μυαλό του ισχυρού άνδρα των Μιλανέζων υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Είτε θα κρατήσει ο ίδιος τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας και θα στελεχώσει την Μίλαν αποκλειστικά με Ιταλούς ποδοσφαιριστές, είτε θα προχωρήσει σε συνεργασία με έναν όμιλο επενδυτών, οπότε θα αλλάξει και η μεταγραφική πολιτική που θα συμπεριλαμβάνει και ξένους παίκτες.

Ο Μπερλουσκόνι καλείται να πάρει τις αποφάσεις του τις επόμενες μέρες και εφόσον επιλέξει το δεύτερο σενάριο, τότε σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "www.calcioweb.eu" είναι πολύ πιθανό το σενάριο οι "ροσονέρι" να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Αλμπέρτο Μποτία!

Και αυτό διότι η Μίλαν θα προχωρήσει σε συνεργασία με την Doyen Sports, έναν επιχειρηματικό όμιλο με επικεφαλής τον Νιλ Λούκας, που μπορεί να μεσολαβήσει για την αγορά του Ισπανού στόπερ του Ολυμπιακού, αλλά και ποδοσφαιριστών όπως οι Φαλκάο, Κοντογκμπιά, Μπραχιμί.

Μάλιστα οι Ιταλοί έχουν δημιουργήσει και ένα σχεδιάγραμμα, όπου με βάση την συνεργασία με την Doyen Sports, η Μίλαν μπορεί να εμφανιστεί με την εξής ενδεκάδα τη νέα σεζόν:\

Πληθαίνουν τα σενάρια για Βίντιτς και Ολυμπιακό

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νέμανια Βίντιτς είναι υπαρκτό, ωστόσο οι Πειραιώτες αναμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσει η σχέση του Σέρβου στόπερ με την Ίντερ προκειμένου να διευκρινιστεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτηση του παίκτη. Είναι κατανοητό πως τα δεδομένα διαφοροποιούνται σημαντικά ανάλογα με τις προθέσεις των "νερατζούρι" όσον αφορά το μέλλον του Βίντιτς στο Μιλάνο.

Σε διαφορετική βάση θα γίνει αν κουβέντα αν στην Ίντερ ανακοινώσουν στον Βίντιτς ότι πρέπει να ψάξει για άλλη ομάδα και με εντελώς διαφορετικά δεδομένα αν ο ιταλικός σύλλογος αποφασίσει να κρατήσει τον 34χρονο στόπερ. Αλλάζουν πρωτίστως τα νούμερα όσον αφορά το οικονομικά αλλά ενδεχομένως και η διάθεση του ποδοσφαιριστή στην προοπτική του Ολυμπιακού.

Στον Πειραιά έχουν ξεκαθαρίσει πως την τρέχουσα εβδομάδα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρονται συνεχώς στο φλερτ Ολυμπιακού - Βίντιτς, προβλέποντας εξελίξεις στο εγγύς μέλλον.

Δημοφιλή