Ποιοί θεωρείται πιο πιθανό να απατήσουν

Ποιοί θεωρείται πιο πιθανό να απατήσουν
D
D
Sergio Vassio/Flickr

Ίσως, πριν βγείτε κάποιο ραντεβού, να ήταν καλό να ρωτήσετε τον «υποψήφιο» σύντροφο σας εάν έχει αδέρφια. Γιατί;

Επειδή μια έρευνα, στην οποία συμμετείχαν ούτε λίγο ούτε πολύ 430.000 άνθρωποι, καταγράφει τα χαρακτηριστικά εκείνα των ανθρώπων που θεωρείται πιο πιθανό να απαντήσουν- τα μοναχοπαίδια βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα SeekingArrangements.com, παρουσιάζει τους ανθρώπους που δεν έχουν αδέρφια να θεωρείται 33% πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφο τους, έναντι όσων έχουν αδερφούς ή αδερφές.

Η δεύτερη κατηγορία ατόμων που θεωρείται πιο πιθανό να απατήσει είναι όσοι έχουν τέσσερα ή περισσότερα αδέρφια, με 24%, τη στιγμή που οι λιγότερο πιθανό να απατήσον είναι όσοι έχουν τρία αδέρφια, με ποσοστό 9%.

Ταυτόχρονα, σύντροφοι με έναν αδερφό ή μία αδερφή εμφανίζουν πιθανότητα 14% να απατήσουν, και όσοι έχουν δύο αδέρφια πιθανότητα 20%.

«Όλοι υποθέτουν αυτόματα πως είναι ο σύντροφος τους εκείνος που θα πρέπει να προσέχουν όταν πρόκειται για απιστία, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που θα πρέπει να ελέγχετε είναι αν έχουν αδερφούς ή αδερφές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Brandon Wade, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Ένα άλλο εύρημα της έρευνας που παρουσιάζει ενδιαφέρον, είναι πως «άντρες που χρησιμοποιούν συχνά το Twitter, ονομάζονται Wayne και είναι ξανθοί», έχουν την τάση να είναι άπιστοι.

Εάν σας προσεγγίσει κάποιος άνδρας που ονομάζεται Wayne, λοιπόν, είναι ξανθός και έχει λογαριασμό στο Twitter, η ευθύνη είναι δική σας.

Πηγή: Daily Telegraph

Δημοφιλή