Ιδού η επιστολή της UEFA στον Υπουργό

Ιδού η επιστολή της UEFA στον Υπουργό
contra.gr

Επιστολή από την UEFA έφτασε την Πέμπτη στο υπουργείο Αθλητισμού, στην οποία αποτυπώνεται το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το περιεχόμενο του απαντητικού εγγράφου:

"Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την επιστολή σας με ημερομηνία 12 Μαΐου στην οποία μας ενημερώσατε ότι 'τα επείγοντα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις' έχουν εγκριθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Παρακαλούμε να έχετε υπ' όψιν ότι η UEFA είναι έτοιμη να βοηθήσει με σεβασμό σε οποιαδήποτε περαιτέρω αναθεώρηση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας. Ωστόσο, θα θέλαμε να επιμείνουμε ότι ένας εκπρόσωπος της FIFA και ένας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι επίσης προσκεκλημένοι να παραβρεθούν σε κάθε σχετική συνάντηση.

Υποθέτοντας πως αυτό είναι αποδεκτό από εσάς, θα είμαστε ευτυχείς να ορίσουμε ένα μέρος της νομικής υπηρεσίας μας να δουλέψει μαζί με εσάς πάνω σε αυτό το ζήτημα".

Σύμφωνα με τις πηγές του Υπουργείου, με την επιστολή της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επιβεβαιώνει επί της ουσίας το κλίμα συναίνεσης που θα οδηγήσει σε ομαλοποίηση της κατάστασης και θα διώξει, οριστικά πια, τα σύννεφα που απειλούσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ταυτόχρονα βέβαια η UEFA καλεί σε συνεργασία την ηγεσία του Υπουργείου προκειμένου στο μέλλον ν' αποφευχθούν ανάλογοι κίνδυνο

Δημοφιλή