ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/05/2015 09:13 EEST | Updated 22/05/2015 09:14 EEST

Βέμερ και Λιζούν το επιλεγμένο δίδυμο

Sports24

Ο Γιανς Βέμερ είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αρέσει στον Γιάννη Αναστασίου και προκρίνεται από τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο ως η καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για τη θέση του δεξιού μπακ, στην παρούσα φάση.

Ο Βέμερ και ο Ολλανδός δεξιός μπακ - χαφ του Άγιαξ, Ρόμπεν Λιζούν συνθέτουν το δίδυμο των παικτών που έχουν τεθεί σε προτεραιότητα και απασχολούν τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Η εφημερίδα "Πράσινη" αναφέρει στο φύλλο της Παρασκευής (22/5) πως οι Φύσσας-Βόκολος έχουν στο μικροσκόπιο τους τον 29χρονο αμυντικό της Πάντερμπορν, εδώ και αρκετό καιρό. Η ομάδα του Γερμανού ποδοσφαιριστή υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και εκείνος αποδεσμεύεται στα τέλη Ιουνίου. Προέρχεται από μία καλή σεζόν με 20 εμφανίσεις και θεωρείται προσιτός στο οικονομικό κομμάτι.

Το γεγονός πως ο Βέμερ μένει ελεύθερος είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του σε σχέση με τον Λιζούν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άγιαξ και θα χρειαστεί να καταβληθούν χρήματα για την απόκτηση του.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο 29χρονος δεξιός μπακ διακρίνεται για την προσήλωση του στα αμυντικά του καθήκοντα και για το συνετό και πειθαρχημένο παιχνίδι του, σε αντίθεση με τον Ολλανδό, ο οποίος είναι ένας ακραίος αμυντικός με επιθετικές αρετές και με συνεχόμενα ανεβάσματα.

Ακόμα, στη λίστα προστέθηκε ο 29χρονος Γερμανός οπισθοφύλακας, Τιμ Χόγκλαντ, η συνεργασία του οποίου με τη Φούλαμ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Ο Χόγκλαντ έχει γεμάτη σεζόν με 28 ματς και 4 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μάιντς, Σάλκε, Στουτγκάρδη και ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Επιμέλεια: Μπάμπης Τσιμπίδας

Πηγή: Sports24