Συνελήφθη ο ύποπτος για την κτηνώδη δολοφονία της οικογένειας ομογενούς στις ΗΠΑ

Συνελήφθη ο ύποπτος για την κτηνώδη δολοφονία της οικογένειας ομογενούς στις ΗΠΑ
Washington Post

Συνελήφθη ο 34χρονος Ντάρον Ντίλον Ουΐντ, ύποπτος για την δολοφονία του ομογενούς επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του Έιμι, τους δεκάχρονου γιού τους και της οικονόμου τους την 13η Μαϊου ανακοίνωσε αργά το βράδυ η αστυνομία της Ουάσινγκτον.

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Τα πτώματα των τεσσάρων είχαν βρεθεί μέσα στην έπαυλη της οικογένειας σε εύπορη συνοικία της Ουάσινγκτον, κοντά στηνκατοικία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του Σαββόπουλου, που θεωρήθηκε εμπρησμός.

Η αρχηγός της αστυνομίας Κάθι Λάνιερ είχε ανακοινώσει πωςυπήρχαν πληροφορίες πως ο ύποπτος βρισκόταν στο Μπρούκλιν. Ο άνδρας αυτός είχε εργαστεί στην εταιρεία κατασκευής υλικών οικοδομών του Σαββόπουλου American Iron Works.

Η Λάνιερ είπε ότι η αστυνομία δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο στις δολοφονίες να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν δέσει τα θύματα και τα είχαν κακοποιήσει προτού βάλουν φωτιά στο σπίτι. Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι τρία από τα θύματα είχαν υποστεί ξυλοδαρμό ή επίθεση με μαχαίρι.

(πληροφορίες από Reuters/ ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή