ΔΙΕΘΝΕΣ
24/05/2015 10:16 EEST | Updated 24/05/2015 13:38 EEST

Κέρδισε διακοπές ή ένα i-Pad σε διαγωνισμό της Ευρωζώνης

DANIEL ROLAND via Getty Images
The Euro logo is pictured on the sidelines of a press conference of the European Central Bank (ECB) following the meeting of the bank's Governing Council in Frankfurt am Main, western Germany, on April 15, 2015. Mario Draghi, President of the European Central Bank, said that there was 'clear evidence' that the bank's monetary policy measures were 'effective' and the ECB would ensure they were implemented fully. AFP PHOTO / DANIEL ROLAND (Photo credit should read DANIEL ROLAND/AFP/Getty Images)

Για να εορταστεί η 30η επέτειος από την καθιέρωση της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι χώρες της Ευρωζώνης πρόκειται να εκδώσουν ένα ειδικό, αναμνηστικό νόμισμα, το οποίο θα επιλέξουν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι πολίτες και κάτοικοι της ζώνης του ευρώ, έναντι πέντε προτεινόμενων επιλογών.

Λαμβάνοντας μέρος στην ψηφοφορία, στο www.coin-competition.eu θέτετε αυτομάτως υποψηφιότητα για κάποιο από τα δώρα που παρέχονται και τα οποία κυμαίνονται από δωρεάν πληρωμένες διακοπές, έως ένα i-Pad.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα, να επιλέξετε το νόμισμα της αρεσκείας σας και να ακολουθήσετε τα τρία βήματα, ως και τις 27 Μαίου, στις 18:00 το απόγευμα.

Διαλέξτε το νόμισμα που σας αρέσει και, που ξέρετε, ίσως να είστε εσείς ένας από τους 56 νικητές.