Πετράκος: Δεν φοβόμαστε τη ρήξη. Ή θα υπάρξει έντιμη συμφωνία ή καμία συμφωνία

Πετράκος: Δεν φοβόμαστε τη ρήξη. Ή θα υπάρξει έντιμη συμφωνία ή καμία συμφωνία
Eurokinissi

Δεν φοβόμαστε τη ρήξη, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας, Θανάσης Πετράκος, στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι «αν θέλεις ειρήνη πρέπει να ετοιμάζεσαι για πόλεμο».

Ρήξη είναι πληρώνω τους μισθούς, τις συντάξεις και τα νοσοκομεία και όχι τους δανειστές, σημείωσε, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να δείξει στους δανειστές αποφασιστική στάση, «ότι δεν κάνουμε πίσω από τις κόκκινες γραμμές».

«Ή θα υπάρξει μια έντιμη συμφωνία ή καμία συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας αγωνίζεται για να υπάρξει συμφωνία που άρει τις μνημονιακές πολιτικές, και όλο το κόμμα στηρίζει την προσπάθειά του. Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν εκβιαζόμαστε» από τις πιέσεις των δανειστών, καθώς η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, υπογραμμίζοντας ότι πάνω από όλα είναι η αξιοπρέπεια του λαού και η εφαρμογή του προγράμματος. «Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η κυβέρνηση να φέρει μια συμφωνία που θα συνεχίζει το μνημόνιο» τόνισε, σημειώνοντας ότι οι δανειστές παίρνουν αυτό το μήνυμα από τις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοφιλή