Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Αθηνών άλλαξε σε ένα βράδυ: Αυτά είναι τα νέα μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Αθηνών άλλαξε σε ένα βράδυ: Αυτά είναι τα νέα μέλη
Nikos Libertas-SOOC

Σε αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε» προχώρησε το υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά και του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη ορίζονται ως αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Αντωνακόπουλος, δικηγόρος, σε αντικατάσταση της Ειρήνης (Ήρας) Ράλλη-Βαλσαμάκη και ως μέλη οι: Καλλιόπη Σαρανταένα, διοικητική υπάλληλος ΥΠΟΠΑΙΘ, σε αντικατάσταση της Μαγδαληνής Μπέλλας-Καλλιτσάντση, Γεώργιος Πέτρου, αρχιμουσικός της ορχήστρας «Καμεράτα», σε αντικατάσταση της Σοφίας Στάικου, Μάγια Λυμπεροπούλου, ηθοποιός, σε αντικατάσταση της Μαρίας Χ. Χατζηνάσιου, Ελένη Θεοδωράτου, καθηγήτρια του New York University, σε αντικατάσταση του Ελευθερίου Κουλιεράκη.

Στις θέσεις τους παραμένουν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Λούκος και το μέλος Πολυχρόνης Πολυχρονόπουλος.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την ερχόμενα εβδομάδα, λήγει τον Μάρτιο του 2016.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή