ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/05/2015 07:40 EEST

Εισήγηση Καραγκούνη για "κόψιμο" του Χολέμπας

contra.gr

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday" ο Γιώργος Καραγκούνης εισηγήθηκε στον ομοσπονδιακό προπονητή να "κόψει" τον άσο της Ρόμα, με αφορμή την επιθυμία του να μην αγωνιστεί στον προηγούμενο αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία, επικαλούμενος τραυματισμό. Η αλήθεια είναι ότι τότε ο διεθνής μπακ είχε ενοχλήσεις, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα είχε... σφίξει τα δόντια και είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρόμα, κάτι που δεν προθυμοποιήθηκε να κάνει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στο ρεπορτάζ της Sportday τονίζεται ότι τώρα, στα καυτά ματς που έρχονται, χρειάζονται παίκτες που παίζουν με "σφιγμένα δόντια" και να είναι 100% έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα, στοιχεία που δεν πληροί ο Χοσέ Χολέμπας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι οι άνθρωποι της Εθνικής δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Χολέμπας ούτε ως άνθρωπο ούτε ως ποδοσφαιριστή (ίσα-ίσα που τον εκτιμούν ιδιαιτέρως τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο χαρακτήρα), αλλά για πολύ συγκεκριμένους λόγους η απόφαση είναι να μην περιληφθεί στην αποστολή για τα Νησιά Φερόε και τον φιλικό αγώνα που θα ακολουθήσει με την Πολωνία στο Γκντανσκ.

ΠΗΓΗ: Contra.gr